Sista november

Imorn är det december :D. Julen närmar sig. Julen är en mysig tid, brinnande ljus, snö (önskad), lussebullar och pepperkakor :). I like christmas.



Plugg

Ja idag har jag pluggat. Men har även varit en snabbis på stan. Det är ju ändå första advent idag. Tycker mamma ska ta upp adventsljusstakarna snart! Köpte ett par örhängen till Linh i julklapp och mamma köpte en tröja (som Linh fick öppna -_-). Var även en snabbis på skokanonen för att leta efter ett par vinterskor. Mina börjar gå sönder helt... Fast hittade inga. Nån gång hittar jag väl ett par som jag är nöjd med. Sen drog jag hem, känns inte alls bra att gå på stan när man har plugg som skär på samvetet hela tiden.

Sen ska jag äta middag med FluffRobin och följa honom till tågstationen :)

I Katrineholm!

kom hem igår vid 21 tiden och Robin var så söt att han kom och hämta mig för att gå mig hem :).
Nu har mamma, pappa och ena brodern tagit vaccinet mot svininfluensan. Får se hur de mår senare. Hoppas det är lindriga biverkningar om de får några. Nu ska jag återvända till plugget har tentaperiod...

When I need you

When I need you
Just close my eyes and I'm with you
And all that I so want to give you
It's only a heart beat away

When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day

Miles and miles of empty space in between us
A telephone can't take the place of your smile
But you know I wont be traveling for ever
It's cold out, but hold out and do like I do

[ Find more Lyrics on www.mp3lyrics.org/gw ]
When I need you
Just close my eyes and I'm with you
And all that I so want to give you babe
It's only a heartbeat away

It's not easy when the road is your driver
Honey, that's a heavy load that we bear
But you know I won't be traveling a lifetime
It's cold out but hold out and do like I do
Oh I need you

When I need love
I hold out my hands and I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night and day

When I need you
Just close my eyes and I'm with you
And all that I so want to give you
It's only a heart beat away

Blogg igen

Nää, har inte haft lust att blogga helt enkel. Men ska väl uppdatera vad som hänt de senaste dagarna. Hmm igår redovisade jag och Matilda iaf. Det gick jättebra :). Vi hade i humor i det hela och det uppskattades av såväl kursare som handledare. Lite rättning måste ske av PM:et men det var inte så farliga saker. Var orolig över PM:et hela tiden eftersom det inte alls verkade ha någonting med själva kursen att göra men det verkar vara okej med det :). Igår kväll spelades det igen, hade spelat kvällen innan också :P. Det är faktiskt kul och eftersom jag inte vunnit så vill jag ha revansch. Men nää ingen revansch blev det. Förlorade igen. Tror anledningen till det är att alla andra är så strategiska medan jag bara kör på. Jag orkar faktiskt inte lägga ner tid på att tänka ut en strategi som bara tar en jävla lång tid :P. En negativ trend ser jag, förlorar och vill ha rematch så vi kommer nog fortsätta spela på. Fast en gång har jag faktiskt vunnit på mitt sätt!

Imorn åker jag hem till Katrineholm. Ska bli både skönt och lite tråkigt. Skönt att jag slipper ta hand om hushållet lika mycket och träffa familjen lite. Tråkigt är att jag faktiskt föredrar att bo för mig själv så jag kan ta alla besluten.
Men ska bli skönt att komma hem och bara vara iaf :). Tråkigt att behöva plugga bara. Men det är bra att ha någonting att göra, annars blir jag rastlös.

Jul

Imorn är det en månad kvar till julafton! Det bästa med julen är ju allt det mysiga runt omkring. Alla vill vara snällare då. Hoppas vi får en vit jul, det skulle vara pricken över i:et. Stora snöflingor ska det vara då, inte snö som smälter bort så fort de hamnat på marken. Åååh jag vill baka lussebullar också, det är kul och gott, synd att det kostar lite väl mycket med saffran men det ska nog gå att ordna ett paket iaf! Längtar till julen :D
Ska prova nedanstående recept under jullovet!


Ingredienser

1 paket jäst för söta degar
150 g smör
5 dl mjölk, gärna röd
1 burk kesella naturell
0,5 tsk salt
2 dl socker
3 paket saffran, (1-1,5g)
1 st ägg
17 dl vetemjöl special

Pensling och garnering

1 st ägg
1 dl russin

Källa: alltommat.se

Skön helg

Skönt att jag är ledig idag också. I fredags så kom Robin och jag fick min födelsedagspresent som han teasat mig om. Svart och mjuk var den, jag gissade på ett klädesplagg och det var det :D. den är jättefin och mysig, har den över axlarna nu för att det är lite kyligt i rummet. Tjejgänget hade fixat mig ett party. Oj det blev först spel på eftermiddagen, blev lite förvånad där när de började ploppa in en efter en till mig. Nää jag misstänkte inget alls :P. Så satt vi där och spelade settlers och carcasonne. Robin ensam kille haha, poor baby. Sen så var det kräftskiva hos Lina. Det sjöngs och snapsades. Jag fick lite midori och passoa av Anna som jag "snapsade" till sången :P. De hade gjort pajer och bröd till kräftorna också. Oj oj oj, det måste jag ju tacka för, all ansträning som de lagt ner. Till efterätt blev det tre stora cupcakes, orkade bara med två och den sista mumsade jag i mig idag. Jättegoa :). Fick ett spel som heter pandemic av tjejgänget och lite choklad och glass av deras pojkar :). Åh så fick jag en leksakspistol av Alan haha. Den ville alla leka med men jag höll kvar på kulorna iaf. Ville inte att de skulle flyga runt överallt och försvinna. Hmm kommer nog aldrig använda kulorna nu när jag tänker efter, kanske om det är i en tom lokal. Ja det var härligt det. På söndag spelades det igen, men bara med Rolle, Anna och Robin. Förlorade alla gånger och var lite butter över det. Men roligt var det. Robin åkte iväg imorse och det var tråkigt. Kände hur ont det gjorde i hjärtat när han åkte iväg med bussen. Hatar det men det finns inte så mycket att göra åt. Hoppas på att tiden går lite snabbare så jag blir klar med plugget och kan närma mig honom mer kanske... Äsch ska inte tänka så långt in i framtiden. Är glad för de stunderna jag får med min Robin :).

Tackar alla som ansträngt sig till min födelsedagsfest iaf :). Tycker synd om Lina som fick diska upp all disk efter kräftskivan! Usch usch!

Passade på

att göra ett test på sidan jag tog bilden med hjärnorna som vi hade på föreläsningen. Se vilken bra mix jag har!
Your Brain is 60% Female, 40% Male
Your brain is a healthy mix of male and female
You are both sensitive and savvy
Rational and reasonable, you tend to keep level headed
But you also tend to wear your heart on your sleeve
What Gender Is Your Brain?
Blogthings: Learn Something Surprising About Yourself

Smärta

Idag hade vi en intressant föreläsning om smärta. Fick bland annat reda på att smärtkänsligheten tros vara olika beroende på hormonfasen. Alltså att den skulle vara påverkad av östrogenhalten. Ju högre östrogenhalt desto högre smärtkänslighet hade man. Kvinnor efter klimakteriet var mer lika män i sin smärtkänslighet. Haha hmm kan det vara så? Kommer ihåg att Robin sagt att det kan bero på att kvinnor sparar på sina smärtlindringar till förlossningen :P. Det är ju också en intressant teori :P.

En annan sak som togs upp på föreläsningen var att under ett försök för att testa mäns smärttröskel så var den högre om försöksledaren var en yngre attraktiv kvinna. Hade det varit en äldre mindre attraktiv kvinna så skulle mannen inte ha lika hög smärttröskel :P. Hahaha måste visa sig stor och stark för den snygge tjejen :P. För tjejer dock var det inte alls så om det skulle vara någon snygg kille. Tjejer behöver inte visa sig stark och så. Vi har till och med en inlärd sjukkänsla, alltså att vi viker oss och visar oss svaga för att vi vill bli omhändertagna. Hmm näää det är inte alls så! Eller :P?

Män är faktiskt sämre på att handskas med smärta och kroniska smärttillstånd, ni har väl sett reklamerna för män med förkylning?

Sen fick vi se den här roliga bilden

 

Alltså jaa, jag kan faktiskt hålle med om en hel del med de hjärnorna :P. Jag tycker om choklad, tycker om skvaller (fast det gör killar också!), tycker om shopping, har dåliga hårdagar, har väl lite humörsvängningar och mysteriska beteenden. Sen om killar håller med killhjärnan vet jag inte :p

 

Aah skönt med roligare föreläsningar, sen blev det lång håltimme och eftermiddag med statistik så det var ju jobbigt resten av dagen. Sket i träningen som jag tänkte gå på också. Äsch man ska inte se ner på all vardagsmotion som jag får.

 

22!

Idag är jag 22! Jag klarade min tenta förresten! Hahaa yes! Skulle inte velat göra om analyttentan! Fast så säger jag ju alltid. Vem vill gå tillbaka och plugga om något som man redan lagt all sin tid på att plugga till?

Det är inge kul att fylla år faktiskt, man känner sig så bortglömd om vissa inte grattar. Men jag fick ett par, några fick jag påminna som mamma och pappa :P. Dom trodde dock att det var den 17:e idag så jag godkänner det.

Fick en fin nyckelring med en liten flicka där det står Anna under. Så fick jag ett foto inramat av mig i skyddsglasögon och labbrock av Karro. Haha väldigt thoughtful faktiskt :). Det var en helt okej födelsedag.

Inge tårta eller nåt men det har min mamma lovat att ge mig när jag åker hem sen :D.

Sista dagen som 21-åring

Jag trivs med att vara 21 det har varit min favoritålder. Imorgon blir jag 22... det klingar inte lika fint som 21 men jag kan inte stoppa tiden precis. I'll find a way to cope eller nåt :P. Idag har jag läst och rättat lite PM. Ska nog läsa igenom det en gång till innan jag skickar in. Vill att det ska vara så lite fel som möjligt. Iiiih imorgon kan man hämta analyttentan :S. Håll tummarna för mig!

Vi hade spelkväll för en stund sen också och jag sluta i topp, vann för första gången i carcazonne! Förbannade mig lite innan av att Anna blockerade min vinst för andra gången men jag vann till sist en gång :). Känns bra :P

Ha en bra kväll. Nu ska jag nog lägga mig, sista kvällen som 21.

Bye 21

What?

Vad är det dom har på sig?

 

Källa: http://www.posh24.se/

Haha, tre roliga tjejer

Jag skrattade roat åt Kenza, Blondinbella och Tyra. Kul med tjejer som kan driva med sig själva.

Lång dag

Har hunnit med en del idag, har tvättat, skrivit lite PM och läst lite i boken. Sen orkade jag inte mer så jag tog ledigt resten av dagen. Fan vad långsamt det går alltså. Jag blir så rastlös av att inte göra något. Så jag började sticka, har köpt in garn men inte börjat sticka något än så jag började sticka. Under tiden så kollade jag på en rad avsnitt Seinfeld. Oj visste ni att Jerry Seinfeld är född -54, alltså är han hmm ööh 55 år gammal! Nää jag tycker om att kolla åldrar på kändisar :P. Jag har faktiskt hittat några Superman-grejer i några avsnitt det ni. Det sägs ju att det är någon Stålmannen-grej i varje avsnitt av Seinfeld.

Jag ville sticka ett par tofflor, blev sugen efter att jag sett Robins mammas gulliga par. Så jag googlade upp en sida som säger hur man stickar ett par. Vet att jag gjort fel så jag måste börja om men men, det är ju inte bråttom. Felet med mig är att så fort jag påbörjat något vill jag ha det klart så fort som möjligt sen blir jag lika rastlös igen.

Usch nää, vad ska jag göra nu? Funderar på att kolla på någon film.
Well see, skönt att det är lite PM-arbete med gruppen imorgon annars skulle det bli ännu en lång dag. Skulle ha tagit mig till Robin...

fredag den 13:e!

Idag fyller min andra bror år. Så grattis på födelsedagen till dig och grattis i efterskott till bror 1

Ja det ligger lite snö på ytan av gräset idag. Lite kyligt också. 0-gradigt faktiskt. Så idag har jag på mig en tjockare tröja.

Vi kan hämta ut tentan till produkt- och processanalytiskt kemi den 18:e. Tentagenomgången är dagen innan. Fyfaan. Jag vill inte på nån tentagenomgång. Kommer ju bara få ångest för att jag inte svarat på det sättet som de har svarat. Man känner ett litet tvång att gå också eftersom man inte vet resultatet på tentan. Har man klarat sin tenta vill man ju inte gå på den. Då är den ju onödig. Men har man kuggat så vill man ju veta svaren... Uhuu. Får tillbaka tentan dagen jag fyller, kuggade jag den så blir det ingen glad dag. Fast det brukar inte mina födelsedagar vara heller, känns som de mer är otursdagar. Hade nationella provet i engelska på min 17 eller 18-årsdag och det gick inte så bra på den.

Segt det känns att börja skolan sent, börjar 13.15 och jag gick upp kvart över sju. Så jag har väntat på att få ta mig till skolan hela dagen ungefär. Läste i och försig lite förut men det gick inte så bra, fick inte i så mycket så jag har bara tagit det lugnt. Har ju hela helgen på mig att plugga... -_-. Uhu saknar Robin, kommer vara en lååång helg...

Lady Gaga's senaste musikvideo

 

Lady Gaga tillhör ju de speciella, den här videon var faktiskt riktigt cool. Man får se hur hon ser ut lite också :P

YES!

En dos vaccin mot svininfluensa räcker! ÅÅh va skööönt, vill verkligen inte genomgå det där igen.

Källa: Läkemedelsverket

Lillördag

Redan onsdag.

Igår firades Alan som blev 30, i skolan så har de bytt system så man kan inte använda sina gamla kopieringskort sen, eftersom jag hade många kopior kvar och man inte kunde lösa in de för pengar så passade jag på att använda upp dem igår. Hade fortfarande en hel del kopior kvar efter att ha kopierat ut tentor och skrivit ut lite noter så Matilda kom på idén att kopiera en hel tidning "men nursing" hette den. Den skulle Alan få :P. Vi samlade ihop oss och köpte presenter också. Det blev en docka med stora bröst och en tangentbordsrengörare (en slimeboll). Den uppskattade han, inte för dennes praktiska grej utan att det var roligt att leka med en slimeboll bara. Lina såg inte riktigt ut att uppskatta det dock :P. Hon var duktig, hade bakat ihop en egen prinsesstårta och kladdkaka.

Idag blir det spelkväll för tjejerna igen. Det var så roligt sist. Jag har lärt mig uppskatta vissa spel som jag var väldigt anti emot. Tror det beror på att jag lärt mig lite mer om hur de fungerar och går till :P

Tänkte träna idag egentligen, men det får väl bli step imorn istället.

Skön måndag

Det är faktiskt riktigt skönt att vara ledig en måndag, nu är det ju bara fyra dagar i skolan :). Så idag har jag hunnit tvätta kläder och plugga. Skulle egentligen behövt handla lite men orkade inte ta mig ut. Men jag tog mig till träningen i alla fall. Aerobics of course. Kul och svettigt var det. Börjar dock tröttna lite på passet efter alla gånger men hon lovar ett nytt pass nästa gång så då blir det skoj :).
Har hunnit skriva en hel del på PM:et nu, cirka tre sidor och jag har fortfarande en hel del kvar. Så 10-15 sidor blir lätt att skriva ihop. Bara jag kan ju rabbla ihop 20 sidor utan problem men det är ju två till i gruppen plus att vi har introduktion, sammanfattning och diskussion kvar. Mumsigt!

Fan vad man uppskattar att vara frisk efter att ha varit "sjuk". Syftar på vaccinet. Men nu är det över och jag är skyddad mot svininfluensan.
Det är mycket debatt om för och emot att man tar vaccinet. Själv var jag lite emot faktiskt. Var rädd för biverkningarna och att må dåligt "i onödan" för vaccinet. Men ptja, jag dör ju inte av vaccin tänkte jag, det skulle även vara solidariskt mot andra och jag är ju inte den som är självisk heller. Men jag förstår de som inte tänker ta vaccinet. Det är upp till var och en

Biverkningarna

Okej, de biverkningar jag fick från det där vaccinet var, sjukdomskänsla, huvudvärk och utslag. Sjukdomskänsla och huvudvärk fick jag dagen efter och det gick över på en dag utslag fick jag mot kvällen och lite utslag är kvar men de har bleknat mycket. Jag mår annars bra. Det var inget roligt vaccin, hoppas det är engångsdos för jag vill verkligen inte utsätta mig för lidande en gång till.

Dagen efter vaccination

Okej, jaa det stramar fortfarande åt där vid stickstället. Dessutom känner jag mig hängig, har lite ont i hela kroppen och har ont i huvudet. Yes. Men feber har jag inte... än. Men världens piggaste är jag inte. Vill bara kura ihop mig och skita i allt.

Men jag blir ju skyddad från svininfluensan om ett tag när immunitet bildats... Vägen dit är inte rolig ska jag säga dig...

Bring it on H1N1!

Börjar kännas lite nu

Ja lite ont i armen har jag nu efter vaccinet, lite svårt är det att räcka upp armen. Får se hur jag mår senare, än så länge är det bara armen som känns!

Vad trevligt med snö! Vaccinerad mot svininfluensan är jag dessutom

Det var inte lika vackert som första gången det kom, den här snön var förjävlig! Den piskade mig i ansiktet på vägen till skolan vilken riktning jag än cyklade i! Gjorde ooont!

Kom till skolan och fick höra att alla kölappar till vaccinationen var slut redan. Var kölapparna slut så var doserna slut sas det. Blev väldigt besviken. Var ju redo för det här, hade ju gått runt och tänkt på att ta sprutan just idag hur länge som helst. Funderade även på att ta mig till skolan tidigt imorgon istället för att ta sprutan eller åka ner till vaccinationsbyrån i stan. Men det slapp jag! Vi gick och checkade läget och fick höra att de skulle dela ut nya kölappar. Så jag fick min dos ändå :). Än så länge mår jag faktiskt bra, känns lite ömt i armen men det gör inte ont. Kändes som när jag tog vaccinering mot Hepatit A i somras, ömt men det gick över. Får se hur jag mår några timmar framåt. Har ju faktiskt bokat in ett träningspass som jag helst inte vill missa, har ju inte tränat sen i måndags.

Fyyy vad det snöar! Blask kommer det ju bli!

Men kort och gott än så länge mår jag bra av sprutan. Jag skriver om jag blir dålig.

Dagen innan vaccination

Imorn ska jag vaccineras! Lite oro känner man för eventuella biverkningar men får se hur jag reagerar. Tur att man är ledig dagen efter och sen är det ju helg. Så om jag får lite feber eller något så kan jag vila hemma.

Jaha idag dök Pontus upp, vår fjärde gruppmedlem. Han har visst varit sjuk och därför inte varit närvarande. Men det hindrar väl inte honom från att kontakta nån av oss? Får se vad handledaren säger.

Det var lite snö som kom idag när jag skulle hem. Men inte så värst mycket att det är kvar. Den första snön i Uppsala kom ju redan nån gång i oktober och då snöade det massvis! Det bara forsade ner (jag var som tur hemma i sängen och myste) men den försvann snabbt eftersom det inte var några minusgrader. Usch kommer bli jobbigt att cykla när det är snö överallt. Men tråkigast är det att cykla när allt blir blaskigt igen på våren. Favoritårstiden är ändå vår, det är lagom temperatur och man kommer in i ljusare tider igen efter all mörker. Hösten är nog tråkigast, mörkret faller in och det blir kyligare. Jag kan tyvärr inte försvara årstiden jag är född. Fan. Eller jo, kan väl säga att det är mysigt med alla färger på löven som faller. Men dom är lömska dom där löven, man kan halka på dom! Eller hur Robin? :P.

Senare blir det spelkväll med tjejerna :D
Nu ringde Robin så nu ska ja prata med honom bye!

Lite rolig info

Läste lite på aftonbladet och kom över en intressant artikel. Vilken onyttighet man är mest sugen på.
Är du chokladtypen, snackstypen eller den söta typen?


Chokladtypen

ci Är oftast en kvinna. Kvinnor har i allmänhet ett starkare behov av sötsaker. Det kvinnliga könshormonet östrogen förstärker den belönande känslan vi får av choklad.

ci Kan ha strikta regler kring ätande. Den som nekar sig choklad, genom exempelvis bantning, är ofta mer benägen att bli sugen på just choklad, visar forskning från the University of Hertfordshire.

ci Kan ha magnesium­brist. Det finns en viss mängd magnesium i choklad och ett starkt sug kan vara ett sätt att kompensera den bristen.

ci Förmodligen västerlänning. Om du har vuxit upp i en annan matkultur, exempelvis i Afrika eller Asien, får du sug efter mat som är vanlig där, exempelvis kryddstarka kött- eller grönsaksrätter.


Snackstypen

ci Är oftast en man. Det är mannens lott att vara sugen på protein och salt. Det manliga könshormonet testosteron stimulerar proteinintag, säger Charlotte Erlanson-Albertsson.

ci Kan ha lågt blodtryck. Kroppen har fysiologiskt lärt sig att salt höjer blodtrycket.

ci Kan bero på felaktig vätskebalans. Om du har svettats mycket kan suget öka. Ett begär efter salt är mer av ett behov än ett sug. Men kom ihåg: väldigt få människor lider av saltbrist.

ci Gillar mat som krasar. Chips är en trestegsraket av smak, lukt och ljud. Många människor älskar mat som tilltalar flera sinnen.

 

Den söta typen

ci Kan ha mycket bittra smaker på tungan. Äter du sött försvagas de.

ci Kan bero på känslomässiga problem. De som äter väldigt mycket sött har ibland svårt att säga ifrån eller känner sig vilsna i tillvaron, enligt Charlotte Erlanson-Albertsson.

 

Själv kan jag säga att jag är chokladtypen! Skyller på östrogenet :P

 

Källa: aftonbladet

Så väljer man trapporna!

Britney nya låt - 3

 

Jag tycker det är skitbra att det verkar ha ordnat sig för henne nu. Hejar på Britney :)

Blåsig dag med cykelkedja som hoppade av

Var ute i god tid, cyklade en bit och innan backen kom så hoppade kedjan av från min cykel. Nej tänkte jag och försökte pilla lite med den ett tag. Tre gånger har kedjan hoppat från cykeln nu och ingen av gångerna har jag fixat det själv :P. Första gången var i Katrineholm, den gången jag skulle ta mig till jobbet och hade bråttom då jag glömde matlådan, den gången fick jag hjälp av mamma när jag var hemma igen. Andra gången var här i Uppsala, jag och Anna cyklade tillsammans och vips hoppade kedjan av, Anna fixade det. Idag så kom det en joggare och hjälpte mig. Han kollade på mig med bekymrad min och inledde det hela med "Det första man ska göra är att vända på cykeln". Sagt och gjort så vände han på min cykel och hjälpte mig fixa kedjan. Det tog en liten stund men han fixade till det och det såg hur enkelt ut som helst, ändå hade jag hållt på ett bra tag innan... Oh well, måste nog lära mig fixa enkla saker med cykeln haha. Han sa åt mig att cykeln behövde spännas åt, tvättas och pumpas :P. Kände att jag hade misshandlat min cykel där :P. Men jag har i alla fall pumpat däcken nu. Det var lite dåligt med luft det var det.
Kom nån minut försent till föreläsningen men det var ingen fara, fattar ändå inte mycket av föreläsningen, får nog läsa på det själv mer. Har ju fått hem mina kursböcker nu.

Vi får ta vaccin mot svininfluensan på torsdag, jag tänkte ta den. Lite orolig blir man för biverkningarna. Min handledare hade tagit den och hon berättade att hon fick värk i armen och feber dagen efter. Men det är väl sånt man får ta antar jag...

Trailers på intressanta filmer

 

Old dogs

Hahaha, den verkar rolig :P

 

2012

Långhelg över

Fan, så var den över då. Ny vecka nya tag... Slutar tidigt idag i alla fall men ska sitta kvar och leta artiklar med gruppen. Vet inte hur vi ska dela upp arbetet. I värsta fall så får vi väl sitta alla tre eller fyra och skriva tillsammans... We'll see. Får se vad de andra säger. Måste tänka på att inte ta på mig allt igen.

På torsdag kan vi vaccinera oss mot svininfluensan. Först var jag lite skeptisk. Svininfluensan verkade inte för farlig och jag är ju hygienisk av mig. Men de har ju ändå tagit sig besvären av att fixa vaccin åt oss så vi kan väl vara solidariska så att vi skyddar oss själva och alla andra runt omkring oss. Var rädd för eventuella biverkningar men de kommer nog inte vara så allvarliga att jag mår skit av det... Hoppas jag. Bättre att göra det då. Särskilt nu när aftonbladet skrämmer upp oss med att smittspridningen kommer vara kolossal under vinterhalvåret.

Så vad har jag gjort under min långhelg då? Ptja, varit på danspasset, fick med Robin :P, haft halloweenparty där jag klätt ut mig till zombie (ansiktsfärg ftw), bakat kolakakor till partyt och kollat på många avsnitt coupling. Kollade även på en film som heter 28 days later. Skön helg var det!
Saknar Robin
RSS 2.0