29 december

Julafton: De senaste dagarna har varit trevliga! Julafton var väl inte så jätterolig, hade tråkigt faktiskt, jag bakade dock lussekatter fast detvar ju bara eftermiddagen det. Hade tråkigt på hela eftermiddagen, satt och kollade lite på Kalle Anka vid tre efter att ha halvslumrat till lite innan när jag låg där på soffan. Till kvällen åt vi lammgryta som julmat :) det var gott! Sen drog jag och brorsan ut på en promenad, frös jättemycket om låren, var väl minus tio grader ute och jag hade inga långkallingar. Burr! Gömde mig under filten när jag kom hem och burrade in mig hos mamma men det hjälpte inte så jag tog en lååååång och varm dusch. Det var så skönt!

Juldagen: Dagen efter var det juldagen! Fick låna en bil och körde försiktigt till vingåker för att öppna alla julklappar jag fått av familjen smedbäck :). Det var tio enbart till mig sa Robin och var lite avundsjuk :P. Väl framme så fick jag en kopp te medan de andra åt mackor och sånt också. Sen var det äntligen julklappsöppnande. Robin var tomte och delade ut alla klappar. Jag begravdes i julklappar haha! Fåse jag fick en lila yogamatta, en gosedjursråtta, godis, ljusgrejs, presentkort från Ikea, duschgrejs, strumpor, smyckesställ. Sen hos Robins morföräldrar så var det bytesklapp, då fick jag glögg, choklad, russin och mandel till glöggen och en skylt där det stod carpe diem :). Det var fint. Har säkert glömt något för jag kom inte upp i tio Jaaa just det, jag fick sängkläder också ju! Det var två ljusgrejs så då har jag kommit upp i tio! Jag och Robin fick tillsammans, fina bordslampor, presentkort från ikea osv.

Annandagen
: På annandagen så åkte jag hem till Katrineholm. Körde försiktigt hem, var ingen hemma när jag kom hem... Senare så kom Robin och hans pappa och hämtade lite av mina grejer för dagen efter skulle vi minsann flytta ner grejer till Skara. Jag stannade hemma den dagen för jag behövde det. Annars hade jag kunnat följa med de tillbaka.

27:e: Tog en tidig buss till Vingåker och väntade lite på Robin och hans föräldrar innan vi skulle bila ner grejerna till Skara och flytta saker från Robins gamla lägenhet till den nya. Vi stannade till i Laxå för en fika, jag tog en macka och rasperry te till det. De andra fikade. Sen bar det av till Skara. Det flyttades och lastades och så gjorde vi ett par gånger. Det var väldigt många trappsteg den dagen! Jag fick dock inte bära alltför tunga saker för Robin. Han är söt :). Sen så förfrös jag nog mig lite för jag började snora väldans mycket mot kvällen och kände mig allmänt förkyld! fast efter en natts sömn så var det över och jag mådde som frisk igen :). Vi övernattade i nya lägenheten. Kommer ta en tid innan vi får ordning på allt men det kommer bli bra! Till kvällen hyrde vi "The experiment" och slöade resten av kvällen.

28:e: Igår så åkte städade vi resten som Robins mamma inte hann med och väntade in han som skulle besikta den. Sen åkte vi till Marieberg, åt på Pacos shoppade (Robin hittade en ny fin rock och jag en nyårsklänning). Det tog ett bra tag att hitta en klänning till mig! Gav nästan upp fast då såg jag en butik (Wear it) där det fanns massor med fina klänningar, efter att ha provat ett antal så bestämde jag mig för en av dem, det är en svart klänning med svarta blommor på ena axeln. Sen så togvi oss till Ikea och handlade ett skoställ, en matta, tandborstställ, toapapperhållare, ljus, kruka. Presentkorten gick åt, fick till och med lägga till lite. Sen efter den låånga dagen tog vi oss hem till Vingåker. Vi fixade lite mackor till kvällsmat och sen så tittade vi på en film och slöade resten av kvällen.

Idag: Ja idag så slöade vi rejält. Låg och myste länge, spelade lite kort, åt ute på Joan's och sen så skjutsade Robin hem mig. Hemma så har jag satt mobilen på laddning, glömde ju laddaren så jag har inte kunnat leka så mycket med min nya mobil. Ja förresten jag har ny mobil! Det blev en Samsung Galaxy S. Det var min mamma som köpte den åt mig för jag var ju i Vingåker på juldagen när de åkte till Media Markt på mellandagsrean. Den är fin och bra. Ska läsa på lite mer om den bara. Har beställt skyddsfodral till den. Fan det finns ju bara Iphone tillbehör i alla butiker. Irriterande!

Det var mina senaste dagar. Intressant va?

23 december

Då är det dagen för dopparedagen hörrni! Jag är klar med mina klappar iaf

Idag gjorde jag det sista med exjobbet. Gjorde en powerpoint-presentation av mitt exjobb, det tog sin lilla tid... Sen var det fika med tjejerna. Vi hade det trevligt, pratade massor och sen så gick jag och inhandlade ett par tjocka strumpbyxor, alla mina ligger visst i Skara nu kom jag på... Sen så handlade jag lite grejs till sushin som pappa ska göra ikväll :). Jag tänkte ju göra lussekatter efter fikat men nu känns det som att det är skönare å göra det imorn istället. Då har jag ju inget för mig på förmiddagen.

William är så söt :) Han har så bulliga kinder så man vill inget annat än pussa honom där!

21 december

Inget för känsliga tittare...

19 december

Längesen jag skrev här. Kan bero på att jag inte haft nåt liv den här veckan. Har jobbat 12 timmar varje dag den här veckan. Haha. Labbat och skrivit på exjobbet när jag varit på AZ. UUusch jag har haft en superjobbig veckan men nu är det över! Fredagen var hemsk. Jag åkte in tidigt, vid sju, och var igång hela tiden. Mot åtta på kvällen så tänkte jag gå och slänga lite riskavfall man är tvungen att gå ut till en annan byggnad då och det är passerkort som gäller överallt. Jag tog med mig min ytterjacka och gick ut med avfallen, drog passerkortet i den andra byggnaden och då händer det hemska. Jag kommer inte in... var tvungen att slå in en pinkod som jag inte har. Hade ingen mobil med mig heller. Då fick jag lite panik och gick tillbaka till byggnaden jag kom från och kom inte in, den ville ha en pinkod när jag drog kortet. Fan vad gör jag nu tänkte jag. Så gick jag vidare för att se om jag kunde komma in någon annanstans men nej. Pinkod gällde överallt. Så lämnade jag avfallen där och gick runt. Jag var ju instängd i en bur kändes det som, det är ju staket runt hela AstraZeneca... Gick tio minuter åt ett håll, såg en dörr, försökte med kortet, nej gick inte, gick tillbaka tio minuter, försökte, kom äntligen ut från AZ, gick tillbaka åt det andra hållet för jag trodde det tog mig till framsidan igen men märkte efter typ tio minuter att jag inte alls var åt rätt håll, jag var på baksidan av AZ och jag ville vara på framsidan för att ta mig in på framsidan. Hade ju alla mina saker kvar. Det värsta var att jag inte hade någon mobil med mig så jag kunde ringa någon. Till slut kom jag äntligen fram till framsidan och det satt vakter som kunde släppa in mig igen. Faaan va hemskt det var alltså, jag gick ju i mina labbskor bara också... Tur att det inte var minus femton den dagen...

Har hunnit rätta till mitt exjobb mera nu, har bara sammanfattning och konklusion kvar. Sen måste jag finputsa allting mera också :)

Igår var jag och Robin på Jul på Liseberg. Det var jättemysigt! Fint med alla fina belysningar! Gick runt och kollade lite. Jag köpte hemmagjorda praliner och en Wok-bok från Bokia som fanns där inne. Jag och Robin var inne i järnvägsrestaurangen och åt en mumsig ryggbiff också hihi. Vi spelade lite på lotterierna och gameade lite innen i spelhallen, en såg vi lite av is-showen innan vi gick. Eloge för konståkarna som stod ut i kylan! De var en fin show med mysig musik till :).

Idag sa jag adjö till tjejerna som jag bott med i samma hus med i fyra månader, lite sorgligt var det :/. Hoppas de får ett bra liv. Sen åkte jag och Robin in mot göteborg och åt en brunch på Egg and milk, hihi vi hittade dit ;). Sen gick vi tillbaka till nordstan och julhandlade. Nu är jag äntligen klar med all julhandel :D. Har packat ner nästan allting nu till och med, ska bara tvätta klart alla kläder och sen ska de packas också, sen är jag klar! Mitt liv i Kållered är sedan över och mitt nya liv i Skara kommer snart, först en liten snabbis i Katrineholm då :)

14 december

Hej, här har det inte bloggats på ett tag, det är för att jag inte har så mycket att skriva och helt enkelt inte orkar. Det är sista veckan för exjobbandet så jag sliter på hårt. Var på jobbet i tolv timmar igår. Det behövdes. Kommer nog stanna lite längre idag också men tog lite sovmorgon. Jobbigt att åka iväg sju på morgonen... Ska byta om och gå nu. Hej så länge!

7 december

Om tio dagar är exjobbandet över :). Jag var så effektiv igår. Åkte in till jobbet kvart över sju och labbande heeeela dagen fram till 17.00. Uuusch jobbigt var det faktiskt. Jag hade saker att göra hela tiden, tog nästan inga raster alls... Jag fick mycket gjort, det är jag glad för.

5 december

Några filmer jag vill se


5 december

Så var det söndag kväll. Jag har varit produktiv denna helg. Igår städade jag lite i mitt rum och packade saker som Robins föräldrar skulle få hjälpa mig flytta till Skara. Var dessutom och julhandlade i Nordstan. Shiit vad jobbigt det var. Massor med människor och jag blev sååå varm i min vinterjacka. Men jag har köpt en del julklappar nu, har en hel del kvar men de inhandlar jag nog när jag åker tillbaka till Katrineholm.

Även idag har jag varit duktig. Jag har lagat massor med matlådor. Det är köttfärssås och champinjon och baconsås som jag har lagat. Till middag sen var jag lat och käkade yoghurt och mackor. Kan ju inte vara duktig hela tiden ;).

Kan inte fatta att det redan är andra advent. Åååh vad jag både är glad och stressad över att det bara är två veckor kvar här i Göteborg. Glad för att det äntligen är slut och stressad för att det gått som det gått nu i slutet på exjobbet. Vill ju få mina resultat!

2 december

Idag gjorde jag en reaktion som jag jobbade med hela dagen, den slängde jag. Det blev helt klumpigt och jobbigt med den så det gick inte helt enkelt. Tråkigt men jag sörjer det inte så mycket. Imorgon ska jag pröva med den andra reaktionen som gick bättre.

Imorn har jag ingen handledare vid min sida som jag kan fråga. Alltså det känns faktiskt bra ändå, det känns lite jobbigt att ha handledaren närvarande hela tiden, då kan man inte riktigt njuta av sina pauser för man tror att hon tycker att man är slö. Jag drömde faktiskt igår att hon kom in till mitt kontor på jobbet och skällde på mig för att jag satt och surfade istället för att labba. Haha mhm that's right

Imorn är det fredag. Sen är det bara två veckor kvar... Fan vad läskigt. Jag hoppas hinna till träningen, zumba 17.40 sen är det tydligen så att det är julzumba, det bjuds på glögg, mackor och pepparkakor på sportlife så jag hoppas jag hinner till träningen :).

1 december

Det är 19 dagar kvar tills jag åker hem till Katrineholm och för att se lilla William :D. Åååh vad jag längtar!

Det gick inte så bra att tillverka kol-tretton-märkt allylglucuronid... Jävla skit, jag som försökte och försökte men min handledare tyckte jag kunde sätta på läkemedelsdelar på den omärkta varianten så jag har något att skriva om i alla fall... Sen så när hon tillverkat glukuronsyra så får jag pröva att göra allylglucuronid av den igen. Att det ska vara så svårt. Jag hoppas hon hinner, hon håller ju på med sin projektkemi också och det tar ett tag att komma fram till det steget jag ska tillverka min allylglucuronid på... Ni fattar nog ingenting av var jag pratar om  :P. Men det är ju min dagbok så det viktigaste är ju att jag fattar ;P.

Såg att det var minus 11,4 grader ute. Brrrr! Alltså jag är rätt glad ändå att jag åker buss, det skulle inte vara kul att cykla i detta väder om jag ska vara helt ärlig.

Hmm konstigt, jag känner ingen ångest över att åka till jobbet idag som jag gjort alla andra dagar, kanske för att jag inte ska åka dit och göra samma saker? Jag får ju äntligen börja sätta ihop läkemedel. Hihi
RSS 2.0