29 november

Uuusch att det redan ska vara måndag! Men nu är det bara tre veckor kvar sen är det jullov för mig (=skriva på exjobbet).

Hade en jättetrevlig helg. I lördags var jag ju på sittningen. Den var jätterolig. Robin var toastmaster med en annan och de gjorde ett superbra jobb. Var lite läskigt då eftersom jag går dit och inte känner någon. De var dock alla trevliga och det var jättelätt att bara gå in i och prata med någon.

Igår på väg hem var det kaos. Bussen var tio minuter försenad, körde ner i dike, fick vänta på en annan buss som skulle komma och hämta oss, missade mitt tåg i skövde, fick ett annat tåg, den blev försenad 45 minuter pga andra tåg framför den som hade krångel, missade mitt pendeltåg i göteborg tillbaka till kållered, fick vänta på nästa. Efter fem timmar var jag äntligen hemma. Jag försökte vara positiv hela tiden och tänka att det kunde ha varit värre. Det var bara duscha och hoppa i säng efter det...


Jag har bokat tågbiljett hem för julen eftersom mamma tror det blir krångligt att hämta mig. Tänkte jag kan flytta över grejer till Robin också så jag inte har så mycket att flytta hem. Sen kom jag på att jag har en cykel också...

Vi får se hur det blir...

25 november

Det är fredag imorn! Wihoo


Det har gått bra den här veckan med labbandet. Hoppas jag fått fram min rätta produkt imorn... Var ju en tråkig start på veckan eftersom min produkt som jag skulle koppla ihop läkemedel med var svår att få ren. Den gick inte alls att få ren... Så var det för lite material också. Jag hade ju kvar lite material som jag skulle kunna få fram samma produkt med från tidigare så jag använde dem. Trodde det skulle ta två veckor att komma fram till att få fram min produkt igen men det tog bara den här veckan :). Det är reaktioner som skulle gå över natten och så och jag har hunnit rena fram och sätta igång reaktioner över natten både idag och igår, så jag hann med fyra reaktioner och sätta igång femte idag! Jag hoppas, hoppas verkligen det går bättre den här gången. Jag tror att jag hade i för mycket reaktanter förra gången som gjorde att den blev svår att rena upp, så den här gången ska jag inte göra densamma... Om allt går bra så kan jag sätta ihop läkemedel nästa vecka :).

Imorn ska jag till Robin igen, det blir sittning, Skara-style. Det är första advent på söndag. Helt sjukt! Längtar verkligen till jul, då är det här över!

Nästa helg är jag hemma, då ska jag städa, laga mat så jag har matlådor och kanske hinna julhandla lite in Göteborg!

Ha det bra, nu ska jag nog sussa!

William :)

23 november

Det är jättemycket snö ute.

Tänka sig, det är den 23:e nu, snart är det december. Längtar! Längtar tills den här terminen är över. Visst jag har lärt mig mycket men jag hatar verkligen dötiden när jag sitter och inte har något att göra... Usch!

Helgen har varit bra, var hos Robin :). Nästa helg är jag hos honom igen, då blir det en sittning till och med. Blir kul.

Ååh vad mörkt och deppigt det är :(

18 november

Idag var det en lång dag. Labbade på, tog jättelång tid att analysera mitt prov men sen på eftermiddagen så såg det ut att vara min produkt bara att den behövde renas upp mer. Var där tidigt också, 7.50 och åkte prick 17 så det var en lång dag!

Väl hemma fick jag födelsedagsmiddag och glass till efterrätt. Fick även rosor och kläder av Maria :). Dagen slutade bra i alla fall. Än är den inte slut men jag känner mig gladare nu :). Ska träna body balance sen, tur att det inte är någon konditionsträning, skulle få håll!

Jag är 23 år nu :D

16 november

Idag är en stor dag för jag har blivit faster till en babyboy på 3,9 kg :D

14 november

Usch för söndag. Jag känner verkligen att jag skulle behöva en veckas ledighet för att verkligen orka med allting igen...

Har varit en rätt soft helg i alla fall, fick värsta brakmiddagen och tårta igår. Mumsigt var det. Jag blev så mätt!

Har fått mat för veckan med mig hem sen. Haha tungt kommer det bli. Mamma säger att jag måste passa på för jag har inget att äta där borta. Just nu sitter jag och väntar på att vi ska ta oss till intersport för att kolla vinterjacka. Är ju roligare med mamma än ensam.

Undrar om luften på mitt framdäck har pyst ut helt nu. När jag slutade jobbet i torsdags så var den nämligen platt, det fanns som tur en cykelpump där inne i cykelgaraget så jag pumpade den full. Dagen efter på morgonen så såg den fortfarande hel ut. Vi får se hur den ser ut när jag kommer hem... Annars blir det nog buss imorgon.

Nää nu är mamma klar, nu drar jag!

13 november

Just nu sitter ja i Katrineholm, that's right jag är i Katrineholm igen. Var längesen, cirka 2,5 månader sen. Lite förändringar här hemma. Nya saker i hemmet och nu måste man ringa in till lägenheten för att komma in genom ytterporten. Det är snö och isigt här också, det var det inte i Mölndal så jag har ju inte på mig vinterskorna. Jag köpte lite födelsedagspresenter och farsdagpresent igår när jag kom till Nordstan. Mitt tåg gick ju inte förrän 18.42 och jag kom dit vid 17 så jag hann med det. Visste redan innan vad jag kunde tänka mig att köpa så det gick snabbt. Sen så åt jag middag på ett ställe och alldeles ensam för första gången i mitt liv. När jag äter ute så äter jag alltid med någon, har alltid tyckt att det är fel att gå ut och äta när man är själv, då kan man lika gärna äta hemma. Såg dock att det var många andra, eller rättare sagt, de flesta åt ensamma där. Beror nog på att många reser ensamma också och då får sätta sig själv och äta. Så jag var inte ensam om att äta själv i alla fall. Satte mig vid ett fyrabord, den enda som fanns, snett emot mig satte sig en gubbe och drack en öl. Så lite sällskap fick jag... Jag åt en panini med salami och brie. Var helt okej. Var superhungrig innan och den mättade rejält.

Usch tråkigt väder det är ute nu. Det är disigt...

När mamma slutar jobbet ska vi till Norrköping och göra stan!

11 november

Igår hade jag mycket dötid. Ibland hade jag mycket att göra, ibland hade jag inget alls att göra. Hela förmiddagen fram till lunch var jag fullt sysselsatt. Sen hade jag inget att göra fram till halv tre-tiden ungefär. När den var halv tre satte jag igång en reaktion som skulle ta en timme, så den timmen satt jag sysslolös, ringde mamma när jag hade dötid.

Idag på jobbet är det avdelningsdag, hela dagen är full med seminarier och sådant men jag kommer inte delta, ska labba istället. Till kvällen bjuds det dock på buffé så då får jag vara med :). Min handledare frågade mig igår i sista minuten hehe, hon gick och pratade med en ansvarig om det var okej om jag var med också och fick tydligen svaret "då får du inte äta". Haha men det ordnade sig ändå. En mer skadar inte sa de. Det skulle tydligen bli typ singstar eller något sådant också. Det blir skoj :). Jag skulle ju egentligen träna body balance idag och tänkte nästan säga nej för att jag hellre tränar. Hehe, jag är sådan att jag hellre väljer träning framför att umgås och ha trevligt. Konstig jag är :P.

Imorgon ska jag hem till Katrineholm!

9 november

Så var det tisdag då. Känner mig lite öm i axeln sen zumban igår. Roligt var det dock, har kollat på zumbavideo och efter det så tänkte jag extra mycket på att röra höfterna i zumban igår haha. Vill ju lära mig att röra som man ska till slut.

Enligt klart.se och nyheterna så ska det snöa idag. Det är plusgrader så det kommer bara bli blask...

Till helgen ska jag hem till föräldrarna. Jag vill se en bebis. Den är beräknad till idag men vi får se, antigen en bebis eller en jättestor mage. Föredrar ju föregående men men, får se den till jul hursomhelst för så försenad kan den nog inte bli.

7 november

Idag har det varit en riktig slöardag. Har spenderat dagen med att titta på serier. Kollade på Stand by me med tjejerna förut också. Sen så bjöds det på middag så jag slapp laga middag. Naajs. Hade dock hellre spenderat helgen med Robin, timmarna kändes så mycket längre utan honom.

Imorgon är det dags för jobb igen. Blääääää

6 november

Idag har jag varit duktig och tvättat, städat samt vattnat blommorna. FAaaaan vad hår det var på mattan!!! Kan nästan göra en mössa åt Robin för allt! Uuusch så jag hårar!

Sen så hade jag ju bestämt mig för att gå ut och fönstershoppa, det tog ett tag att få röven ur stolen för att gå ut. Ville stanna hemma i det varma men efter ett tag så tog jag mig ut i alla fall. Gick runt lite på K-center. De hade inte så mycket i Chilli som jag kan tänka mig ha hos mig och Robin sen, tog mig vidare till IKEA och där hittade jag massor. Har skrivit upp allt som vi kan tänkas behöva och det skulle gå på runt 2000. Inte så jättefarligt med tanke på dess nödvändighet :P

Nu sitter jag här och väntar på middag. Tjejerna här bjuder nämligen på mat ;)

5 november

Fredag wohoo! Idag slutade jag jättetidigt, vid 13.00. Var nästan onödigt att ta mig till jobbet för min produkt hade inte alls torkat färdigt och jag fick rådet att låta det stå över helgen efter väntande i 5 timmar på att det skulle torka. Den fick stå och jag kunde inte göra annat än att dra hem. Härligt var det, det hade slutat regna och solen tittade till och med fram. Jag hann handla lite idag till och med, det som jag skjutit fram till lördagen. Det var najs, kollade på vampire diaries hemma och softade lite innan det var dags för zumba. Härligt pass var det och nu slöar jag framför tvn, idol kollar jag på. Imorn ska jag nog gå runt lite på kållered center och fönstershoppa, är lite sugen på att åka till göteborg och vandra lite på nordstan :). Har checkat in HM och de har jättefina klänningar :D. Imorn ska jag tvätta och städa mitt rum som jag inte städat på tre veckor på grund av brist på tid och ork :P. Blir härligt att få bort allt hår jag tappat. Fan vad hår jag tappar alltså. Förstår inte att det kan finnas så mycket kvar på huvudet.

4 november

Idag har jag haft fullt upp på jobbet, blev alldeles varm till och med för jag bar runt på tunga grejer. Saknade lite dötid för att relaxa en liten stund iaf. Men jag ska väl inte klaga, hellre det än att bara sitta och vänta på saker hela tiden.

Läste på nyheterna att vi apotekarstudenter får behålla vår ersättning för vårterminen 2011 efter det så är det upp till varje företag att bestämma om studenterna ska få ersättning eller inte. Jaaaa vi får vår ersättning!!! Är så glad. Jag har fått praktik i Skövde så jag kan bo med Robin, kommer få ersättning på praktiken och gör ett exjobb på AZ som är en superbra chans in på arbetslivet :D. Dessutom får jag ju ersättning för exjobbet :D.

I'm happy :)

3 november

Förstår inte hur det kan vara motvind både när jag ska till jobbet och hem efter jobbet. Är det för att jävlas med mig eller?! Skällde på vädret när motvindarna kom. Försökte tänka positivt på att det åtminstone inte spöregnade på mig som det gjorde igår. Blev dygnsur, regnställ hjälper inte när det spöregnar. Såg inte vattenpölen som dök upp heller så jag cyklade i den och mina fötter som redan var lite blöta blev ännu blötare då skorna inte längre kunde hålla tillbaka all vatten som forsade på dem.

Väl hemma drog jag av mig allt vått och myste ner mig en stund innan det var dags för zumban, hade sett fram emot zumbapasset hela veckan men så var det en vikarie så det blev ett helt annat pass, det var dock ganska roligt i alla fall. Sen så slapp jag laga middag också för Maria, "hyresvärden" hade lagat laxsoppa till oss, det fanns tårta till efterrätt också. En tjej som bor här också fyller nämligen. Så det var skönt att jag slapp laga mat. Var superhungrig.

På jobbet går det bra. Har fått börja på riktigt nu! Alltså jag har fått börja med kol-tretton-märkta substanser. Får äntligen börja labba på riktigt. Har ju bara fått prova mig fram så att jag vet hur man gör innan jag börjar med lite dyrare substanser. Den tänkte syntetiska vägen fungerade ju inte så jag fick börja om på nytt på ett annat sätt och det gick bra. Första steget i denna syntesväg tar jättelång tid. Har haft hur mycket dötid på jobbet så jag har hunnit skriva en hel del på exjobbet. Tror jag är klar med introduktionen nu i alla fall. Har än så länge sammanlagt 13 sidor, det får max vara 20...Har en hel del kvar som jag måste skriva men det jobbigaste är väl klart?

Idag har jag haft en ganska soft dag. Har tränat måndag och tisdag. Onsdagar brukar vara träningsfri, för då brukar jag tvätta kläder och handla istället men idag slapp jag det. Handlade mycket förra veckan så jag slipper inhandla något idag och tvätta kan jag göra i helgen eftersom jag håller mig hemma denna helg :). Så jag har slappat och kollat på How I met your mother och weeds :P.

Nää det får räcka för nu. Tata!

1 november

Jag och Robin har fått lägenhet nu! Jag kommer bli skara-bo :P. Så ser den ut! En trea på 70 kvm!

RSS 2.0