Påsk och Trasan

Det var skönt med lite påskledigt. Jag fick ju vara ledig hela påsken, slapp jobba på påskafton hihi. Så då hade vi bestämt att åka upp till Märsta och fira med några gamla uppsala-vänner. Det var trevligt. Vi åt en god påskmiddag och så spelades det sällskapsspel. Vi åkte dock inte hela vägen från Skara till Märsta, det skulle tagit över fyra timmar. Som tur är ligger Vingåker emellan så vi mellanlandade där och umgicks med Robins föräldrar. Där spelades det mycket kort. När vi var på väg hem igen så mellanlande vi i Vingåker igen och då fick jag höra att Trasan, Robins brors sambos katt, skulle adopteras bort och de undrade om vi kunde tänka oss en till. Detta beror på att Trasan är långhårig och de ska flytta till landet. Det var lite trixigt ifall vi skulle ta henne eftersom vi redan har två katter men jag var helt kär i henne ända sedan jag såg henne första gången och Robin gav till sist med sig. Så nu har vi tre kissar haha!

Vi kommer överens jag och Trasan <3


Och förresten

2010-12-26_18_50 (MMS)

Och förresten blev jag förlovad 13/8 2011 och fick en brorson 16/11 2010 om jag inte nämnt honom tidigare :)

120401

Hej alla!

Oj vad länge sedan det var jag bloggade. Jaja hursomhelst har mycket hänt sedan dess. Jag har blivit legitimerad apotekare och skaffat två katter hihi.

Efter min praktik så fick jag sommarjobba kvar en månad till på praktikstället och sedan blev jag läkemedelsansvarig på Apotek Hjärtat i Mariestad. Mina katter jag skaffade med Robin heter Zoey och Zelda. Zoey skaffade vi i slutet av februari medan Zelda kom in i våra liv i början av september :). De är så söta så.

Hur är det då att jobba som apotekare på apotek? Det är inte mitt drömjobb precis men jag trivs med mina kollegor i alla fall. Det har varit stressigt och visst kommer gnälliga kunder då och då. Och rätt som det är så kan man göra fel som grämer en jättelänge. Vi är ganska utsatta för det. Man måste bolla med att jobba så snabbt som möjligt samtidigt som krav som att merförsälja och ha ett bra kundbemötande ska uppnås. Jag råkade lämna ut fel vara till en veterinär och det grämer mig länge. Som tur var upptäckte han det och verkade inte bli så arg. Men ändå känns det otroligt jobbigt.

Jaja nu ska vi inte tänkta på det. Nu är det vår ute! Är just nu hos föräldrarna och hälsar på. Imorgon börjar jag supertidigt, 7.30. Usch måste alltså gå upp 5.30. Bor ju i Skara om ni inte visste det och det tar ca 40 minuter att köra dit. Ja just det jag har skaffat en bil också. En vit peugeot 207 hihi.
RSS 2.0