imorn är det fredag!

Yaay! Imorn är det dessutom sista dagen innan min chef går på semester. Sen jobbar jag ytterligare en vecka innan jag får sommarlov. Ska bli sååå skönt. Fast jag kommer nog sakna det lite. Jag kommer säkert hinna bli rastlös på mina tre lediga veckor. Det är väl så antar jag, man blir aldrig nöjd.

Vart tog sommaren vägen förresten. Det är bara regn och rusk nu. Min kollega på jobbet tyckte att det var så härligt att jag hade kjol så ofta. Man måste passa på sa jag då.

Imorn blir det träff med Sandra och bio på kvällen med Robin. Vi ska se Sorcerers apprentice :)

Söndag kväll

Usch, jobb igen imorgon. Håll ut Anna det är bara två veckor kvar!

Hade tänkt ta ett dopp igen i helgen men det är ju riktigt svenkskt sommarväder nu så det är regn och 20 grader bara...  Buhu. Man blir lite smått deprimerad av sånt väder... Mitt humör är väl ungefär som vädrets. Grått och regnigt.
Jag jobbade i lördags, massor med kunder som dök in trots skitvädret. Blir ju stressigt eftersom vi bara är två som jobbar på lördagar. Körde direkt hem till Katrineholm sen. Väl hemma så vilade jag ut lite innan Robin kom och joinade till middagen :). Efter det så blev det bio, Inception! Den var jättebra, helt klart sevärd :). Handlar om drömmar och drömmar i drömmar. Coola effekter var det. Stackars Robin, jag fick honom att springa till bankomaten i ruskvädret eftersom jag trodde att de inte tog kort :(. Han är så söt min älskling <3

Hoppas jag får min lön imorgon. Den har nämligen inte kommit, skulle fått den i fredags som alla andra men nej den kom inte. Har pratat med min chef om det och hon trodde att det skulle dyka upp under dagen men det hade det inte gjort så, får se om jag ser något i kontot imorgon annars måste jag prata med henne igen... Känns ju sisådär att inte ha fått lön när jag slitit så mycket som jag gjort.

strax läggdags

men jag skriver några rader i alla fall.

Vad har hänt? Inte mycket, samma sak varje dag. Upp, frukost, sitta en stund, köra till jobbet, packa upp varor, ta hand om kunder, gå mycket fram och tillbaka dels för att plocka upp varor dels för att ta hand om kunderna, köra hem, äta middag, slöa framför dator och tv. Så har dagarna varit så därför kändes det inte så roligt att blogga :P.

Igår var jag i alla fall ledig igen för att jag ska nämligen jobba på lördag igen. Blääh, så idag var det som tisdag för mig, många arbetsdagar kvar. Snart, snart är jag sommarledig! Vad ska jag göra då? Kommer säkert bli rastlös! Det blir dock skönt att slippa jobba. Det var roligt till en början då allt var nytt. Jag har ju lärt mig massor också men nja det känns som jag gör samma saker varje dag ändå så det blir lite enformigt till slut. Har varit det roligaste sommarjobbet i alla fall. Det roligaste och sista? Nästa år är jag ju klar och ska ha ett riktigt jobb. Läskigt!

Förresten fan vad jag shoppat denna sommar :P. Har ju varit superrea överallt så jag har passat på ;P.

Ååh snart får jag lön för allt hårt slit också!

Torsdag

Idag jobbade jag på som vanligt. När det snart var dags att sluta så kom Sandra in och hälsade på, det lyste ärligt talat upp hela dagen :P. Jag var så trött efter upplockande av varor och ta hand om alla kunder att det kändes härligt att en vän kommer in. När jag hade slutat för dagen så gick jag och var med Sandra ett tag. Vi åt kulglass (samma smaker, tutti frutti och daim). Jag tog noisette topping, det ville Sandra också ta men gjorde inte det eftersom hon stod bakom mig i kön och ville inte härmas alltför mycket :P. Efter glassen gick vi hem till hennes morföräldrar, hon var ensam så vi fick huset för oss själva. Där satt vi och pratade en bra stund. Tiden bara rusade iväg, jag åkte hem vid 17-tiden.

Nyss så spöregnade det här, det är bra. Måste ju vattna naturen nu efter all hetta!

Free day = Shopping day

Jag jobbar denna lördag så idag fick jag ledigt :). Vad gjorde jag då? Jag tvättade, städade och sen när bror, Linh och mamma anlände så gick vi på stan och shoppade :). Köpte ett linne, en t-shirt, en baddräkt och ett par ballerinaskor. Jag är nöjd ^_^

Jag har just kommit ur duschen och fy fan vad nice det var att ta en dusch efter dagens hetta. Har känt mig klibbig mesta delen av dagen. Det är ett som är positivt med att jobba, air-condition all day long!

11/7

Idag tog jag första doppet på länge i Djulö med Robin. Det var jätteskönt i vattnet! Det var ju så varmt idag, var nog ca 34 grader ute så det var skönt i vattnet. Vi varvade med att ta dopp och sola. Somnade nästan när jag solade mig, det var så skönt men efter en stund blev vi ju stekvarma så då var det ju dags för dopp igen. Tog en glass också, nu har jag smakat magnum gold och den var faktiskt god! Efter badet tog vi och körde minigolf. Jag förlorade... Men jag fick två hole in one :D.

Imorn är det dags för jobb igen. Suck, vilka kunder får jag skäll av denna gång?

Super Mario

Visste ni att den första Mario dök upp i Donkey Kong 1981 och kallades då för Jumpman? Nee nu vet ni :p

Donkey Kong är Marios husdjur. Mario behandlar Donkey Kong illa och då rymmer husdjuret och kidnappar med Marios flickvän (kallades för Lady först och sedan Pauline). Spelat går ut på att Mario ska rädda sin flickvän :P.
Det var svårt för spelutvecklarna att animera dit en mun med den sortens grafik så det var därför Mario fick en mustach istället. Håret kunde inte heller animeras dit så han fick en keps. Den röda overallen fick han för att man skulle se hans rörelser.

Snörvel

Jävla pollen, här sitter jag och snörvlar och känner att mina ögon känns tjocka. Kliade jättemycket i ögonen igår. Det kommer regna imorn så det är ju bra det.

Idag ska jag ta mitt första dopp på evigheter!

helgen i GBG över

Faaan vad varmt det var i helgen! I lördags var jag och Robin på G till Göteborg för att kolla på rum som jag kan få bo i. Trodde bilen var trevlig att sitta i på vägen dit men icke. Det var superhett och vi svettades hela vägen. Men vi skulle i alla fall först hitta till min morbrors restaurang för att ge över "red pockets" från min bror och mina föräldrar, det är ungefär som en bröllopsgåva för min kusin ska gifta sig och vi närvarar inte då. Blev bjudna på lunch :). Jag åt lax, första gången jag äter fisk när jag äter ute förutom fiskburgare och sånt då :p. Robin tog en fläsknoisette med kantarellsås. Efter det så tackade vi och åkte vidare till första rummet vi skulle se. Det var inte lätt att hitta och nästintill omöjligt att hitta parkering! Men vi nådde dit till slut. Rummet hon hyrde ut var jättestort! Hon visade alla hela lägenheten och sen var vi på väg ner till Mölndal för att se rummet i villan. Vi hade lång tid på oss så vi letade först upp stället och sen gick vi till K-gallerian och tittade runt lite. Ringde sedan upp henne när det närmade sig tiden vi hade bestämt och vi fick komma. Jättemysig villa var det! Hon som ägde det var en filipinsk kvinna haha, tyckte väl att hon bröt lite. Hon var jättetrevlig i alla fall och verkade tycka detsamma om oss. Det fanns två rum som jag kunde välja emellan och eventuellt ett tredje i källarvåningen (trevåningshus!!). Jag blev kär i rummet i källarvåningen men den får jag bara om hennes son lyckas hitta en lägenhet. De andra rummen var också mysiga så jag klarar mig ändå. Så nu väntar jag bara på att hon mailar kontraktet så har jag ett rum!
Efter besöket så åkte vi till Skara för att sova där. Vi åt på Mcdonalds på ditvägen för vi var superhungriga. Hon var väldigt pratglad så vi blev ju kvar ett tag. När vi nådde Skara så gick vi och hyrde film och köpte frukost till söndagsmorgonen. Vi hyrde Sherlock Holmes. Den var helt okej, lite rolig då och då :)
Idag när vi vaknade så fick jag värsta rycket och städade Robins lägenhet och tvingade honom att dammsuga och moppa så nu har han en ren lägenhet och komma hem till efter sommaren :P

Usch var en lång väg hem idag, jag var sömnig så jag slumrade till så stackars Robin körde hela vägen hem. Min sötis.

Fick låna föräldrarnas bil med AC till Norrköping så nu har jag en bil med air condition när jag ska köra varje dag! Yes! Det verkar ju iaf inte bli kallare nästa vecka så jag är nöjd!

Toodles

1:a juli!

Grattis A-K till den stora dagen :)


Ja, nu har jag kommit in i apoteksrytm. Än är det en hel del jag inte kan men jag lär mig, lär mig även av mina misstag, råkade slarva bort pengar efter ett misstag hos några kunder som ville betala med mer med sina bankkort för att få ut kontanter i handen. Jo de fick allt sina pengar men det drogs aldrig extra från deras konton... Fick inge skäll i alla fall men dåligt samvete får jag :P. Har lärt mig hur man ska göra nu. Går ju inte att gå och fråga de hela tiden, det är ju köer hela tiden...

Till helgen ska jag åka till Göteborg och kolla på två rum som jag eventuellt ska bo i till hösten för jag har ju exjobb därnere i Mölndal :D

PS det är väldigt vart ute och till helgen blir det över 30 grader!!
RSS 2.0