Midsommar över

Jag har haft en trevlig midsommar med Robin och hans vänner :). Har haft en mysig helg i övrigt också med mycket kortspelande! Nu ska jag och familjen ut och grilla med några av deras vänner. Toodles!

Onsdag 23/6

Så då var vi redan i mitten av veckan och bara en arbetsdag kvar i veckan! Ja vad kan jag säga, hemvägen från valdemarsvik har varit klurig, de första två dagarna hittade jag inte riktigt hem. Idag gick det bättre, jag blev så frustrerad igår när jag inte hittade tillbaka till Wai. Hettan i bilen var inte till någon hjälp, jag måste ha världens sämsta lokalsinne! Så igår visade min bror mig på Google Maps hur jag skulle komma hem, med den såg jag hur vägarna såg ut också. Det gick bra idag, kom hem i tidigt denna gång :). Tjockt med trafik var det dock men det får jag ta när jag åker hem under rusningstrafiken.

Midsommar snart!

Första jobbdagen!

Nervös har jag varit men inte på jobbet utan på att hitta dit. Det gick bra :). Hemvägen var en annan sak, jag hittade ju till Norrköping men tillbaka till bror var lite svårare, körde i cirklar i området han bodde men till sist hittade jag tillbaka, körde lite olagligt för att komma på rätt sida men men :P.
Ja hur var jobbet då? Jo, det var helt okej, kände mig otroligt vilsen i början men sen så kom jag in i det. Fick inte så mycket visning vart allt var och hur man gjorde allt så jag fick gissa mig till lite och fråga jättemycket :P. Chefen var helt upptagen så jag kände mig lite påträngande med alla frågor jag skulle ställa :P. Det var kul, fick en rock och har lärt mig hur kassan och sökfunktionen fungerar :D. Det är skönt att jag bara jobbar cirka 6 timmar varje dag, mer skulle jag inte orka! Det är lite stressigt och jobbigt att behöva stå hela dagarna plus att jag pendlar mellan Norrköping och Valdemarsvik som tar 45 minuter alltså 190 minuter tur och retur. Sen så körde jag lite fel på hemvägen så det blev ännu längre... Jobbigt var det också för jag var snorig och lite täppt så det var ju inte den bästa dagen att jobba på...

Roligt var det i alla fall :). Nu vet jag bättre hur allting går till.

vad har hänt?

Ja, vad har hänt sen jag sist bloggat? Jo jag har flyttat temporärt till Norrköping hos min bror och Linh, jag har shoppat reakläder på H&M :) och Victoria har gift sig :). Shit imorgon börjar jag jobba! Det ser jag faktiskt fram emot, lite jobbigt att det är så långt dit bara och att jag inte är helt hundra på vägen men det ordnar sig. Än är inte min förkylning över, det börjar klia i halsen då jag börjar prata så jag måste hosta men vi får hoppas att det går över snart. Hoppas jag får bära vit rock imorn som passar :P.

Torsdag

Igår fick jag egenvårdsgrejen som krävs till sommarjobb på apotek överstökat. Satt där i apoteket i Vingåker framför deras dator och gjorde testet. Kunde inte andas genom min täppta näsa så det var genom munnen som gällde, fan det var inte det roligaste. Hade näsdukar med mig som behövdes då näsan rann också. Hihi men jag mår väl bättre idag. Fortfarande snorig och täppt i näsan men bättringsvägen. Jag blir nog frisk innan jag ska börja jobba på måndag i alla fall. Idag är det fint väder ute, kan äntligen ha på mig lite sommarkläder :D. Förresten så börjar mitt sommarlov nu för jag behöver inte plugga mer :D

Snörvel

Vaknade och mådde sisådär. Känner mig inte på topp. Var jobbigt att anstränga sig igår och kan tänka mig att det inte blir så roligt att anstränga sig idag heller. Blä, tur att man inte blir sjuk så ofta, det är första gången i år faktiskt. Idag ska jag försöka få tag på hon på apoteket i Vingåker för att säga att jag kommer in idag för att göra egenvårdstestet. Orkar inte plugga mer, får gå dit och göra testet tills jag klarar mig...

Jävligt svårt är det att hitta en bostad. Igår så mailade jag en och han sa att jag verkade intressant av alla som sökt så han ville ha bild av mig och frågade när jag kunde komma och kolla. Ja vad trevligt tänkte jag och började på ett mail till honom men först sökte jag upp vem det var. Det är en man på 39 år... Han kommer att komma hem på helger och hyran skulle vara på 3900 kr. Jag skulle kunna åka till Robin på helger men nej det blir alldeles för dyrt och det känns lite obekvämt att bo med en äldre man... Känns lite läskigt...

Får hoppas att jag hittar något...

Förkyld :(

Igår hade jag ont i halsen, kände på mig att något var på väg, det är det alltid när jag får halsont... Kul dock, jag har ju läst på egenvård så jag vet precis vad man ska göra när man får ont i halsen. Köpte hem lite läkerol. Idag har jag fortfarande lite ont i halsen och nu sitter jag och snorar invirad i filt. Blä!

Studenten för vissa

Idag är det studentfirande i Katrineholm, nää jag var inte med och såg på, jag satt hemma och pluggade på egenvården :P. Stackare, fick halvtaskigt väder. Aja kunde ha varit värre, nu regnade det i alla fall inte. Bara grått och inte alls klänninstemperatur. Jag hade tur, jag fick värsta sommarvärmen. Svettades till och med...

Svårt det där med att söka boende. Har skickat iväg ett par mail, de flesta svarar inte men vissa svarar och jag kanske har chans på en. Att söka på boplats göteborg:s sida är väldigt svårt. Inget kösystem utan hyresvärden väljer och det är ju över hundratals som söker! Hoppas mer på blocket ärligt talat även om jag sökt massor. Även de som är en bra bit från där jag ska vara...

Har ont i halsen också :(. Hoppas det inte är nån förkylning på G :(

Robin var och åt middag här idag, mina föräldrar verkar värma upp mot honom nu :).

2:a sprutan, egenvård, fika med Robin

Pluggat egenvård idag, sen var jag en snabbis på stan med mammsen innan jag skulle ta min andra spruta mot hepatit A (gulsot). Tog ju första förra året innan jag åkte på kryssning. Fan vad ont det gjorde den här gången! Hon hade i sprutan hur länge som helst, det brukar ju bara vara in, sprut och ut men hon hade i sprutan säkert en halv minut eller nåt. Sen satte hon plåstret fel också, hon satt den en centimeter under... Jaja men nu är det över. Lite ömt är det.

Imorn blir det skjutsa pappa och mer plugg.

Settled

Så nu har jag packat upp och fått någorlunda ordning här nu. Mamma gjorde rum för alla mina kläder :P. Hade en hel del.

Har pluggat egenvård. Det blev 70 sidor, så jag tänkte plugga tio sidor varje dag och sen repetera resten innan jag ska göra testet. Har pratat med de i apoteket i Vingåker och det är bara att titta in. Så det är ju bra.

Idag ska jag träffa Robin, imorn ska jag leka med Sandra och ev Anna-Karin, på onsdag ska jag ta min andra spruta mot hepatit A, på torsdag ska jag skjutsa pappa efter operationen och på fredag ska jag till tandläkaren. Japp hela veckan är fullspäckad :P. Måste ju dessutom plugga egenvård varje dag denna vecka.

Hej då Uppsala

Igår var det flyttdag. Robin hjälpte mig slänga lite möbler och skruva isär skrivbordet. En man kom och köpte min säng och jag hade fullt upp med det sista packandet. Vid 12-tiden kom mamma och bror och flytten var igång. Har inte hunnit smälta att jag inte längre har en bostad i Uppsala... Känns lite smått tråkigt. Har lämnat mina vänner som jag faktiskt tycker en hel del om nu när jag tänker tillbaka. Vi har haft en hel del skoj tillsammans. Bo hemma hos föräldrarna igen. Yes. Jag vill faktiskt bo själv haha. Tur att det bara är över sommaren. Jag vill bo som jag vill och inte som mamma vill. Fan vad hon klagade på alla dammråttor som fanns där då :P. Nee jag har faktiskt bara dammsugit mitt rum den senaste månaden. Har inte orkat eftersom jag vet att flytten varit nära och det ändå skulle bli hur skitigt som helst. Gnäll saknar jag ju verkligen inte från mamma. Nu är jag i Katrineholm. Var så jävla trött igår. Flera dagar med för lite sömn är ju sisådär, så jag gick och la mig 21.50 igår och låg till 6.40. Mmmm skönt att få sova ut!

Dagen innan hade jag avskedsfest med gänget. De flesta var där. Vi spelade kubb (fan har hänt med mina kast?!), alias (kom sist...), grillade (mmm korv) och spelade brännboll. Gick skitbra på brännbollen, på ett slag hann jag till tredje konen :P. Jag har aldrig varvat men tredje konen är ju värsta grejen! Hehehe. Det var kul. Efter det så var det hej då, jag och Karro kramade om varandra två gånger och var lite tårögda. Inga mer kvällar med tjejsnack och sånt. Snyft. Vi får se var jag och Robin firar midsommar, det kanske blir i Uppsala :). Sen är det liseberg med Anna och Rolle i augusti :). I kursstart så kommer jag ju faktiskt träffa på alla igen. Det är ju intro innan exjobbet.

Här kommer en rad bilder från sista terminen i Uppsala :)

Linas cocktailparty 26/3-2010


Spelkväll 7/5-2010


Lindas födelsedagsfest + spelkväll 13/5-2010

Trädgårdsfesten 14/5-2010

Fotbollsgolf 22/5-2010

I flogsta

 


 


2 dagar kvar

Jag kan inte fatta det, den här månaden har rusat iväg. Snart sommarlov. Bara två långa dagar i skolan kvar!
RSS 2.0