Oct. 31, 2013

Förresten vi fick tillbaka vår handduk, den var inte alls kidnapoad utan den låg tydligen kvar i torktumlaren bland grannens kläder. Hon kom och knackade på och berättade det , efter att vi blivit så upprörda så berättade vi vart vi bodde och hon lovade att höra av sig om hon såg något. Hihi det var roligt, jag kollade på Vampire diaries och där ringde det så jag trodde inte det var dörrklockan. Var lite tårögd också för det var sorgligt i avsnittet hehe.

131031

Hej! Jag har inte orkat blogga de senaste dagarna men här kommer iallafall en liten uppdatering.
Måndag: Jobb, när jag kom hem var meningen att jag skulle iväg till sats och träna. Men mitt sällskap orkade inte så jag bangade också. Dock så zumbade jag ett 20-minuters pass hemma för jag ville röra på mig.
Tisdag: Jobb jobb och sen var det badminton på kvällen. Vi var par som spelade alltså gifta par. Rolle ville inte spela när vi blev fem så det blev parigt.
Onsdag: Handlade mat på willys efter jobbet och såg lussekatter. Är det inte lite för tidigt?


Torsdag (idag): Jag hann göra klar alla produkter som skulle göras så nu kommer jag inte ha så mycket mer att göra. Dock upptäckte jag att jag behöver chefens underskrift på flera dokument vi skulle göra iordning för kvalitetssysyemet. Hoppas han jobbar imorgon eftersom vi skulle bli klara denna vecka.

Imorgon jobbar jag bara halvdag :). Sen åker jag till Eskilstuna och hänger med vänner hela helgen!

131027

Vi har blivit av med en av våra kära handdukar. Någon idiotjävel har snott den när den var i torktumlaren. Ska man inte lita på människor längre? Ska vi inte våga gå ifrån tvättstugan när vi har tvättid längre? Måste vi stå där och titta på under tiden bara för att folk är dumma i huvudet och ska gå in och sno våra kläder. Jag förstår inte. Jag skulle inte vilja sno någon annans kläder eller handdukar. Det är otroligt elakt. Nu har den här handduken som idiotjäveln snott ett sentimentalt värde också. Vi fick den av Robins bror i bröllopspresent. Det var med våra initialer. En otroligt fin gåva. Jag blir så upprörd.

Twisted braid

Första försöket gjordes utan spegel


Andra försöket vid en spegel


Twisted braid

Har kollat på massor med youtube-klipp från cutegirlshairstyles kanal. Det är så roligt att hålla på med hår. Längtar tills jag får en dotter att fläta :P

Nästa andetag



Missade bilden med teaterföreställningen

131026

ops råkade publicera innan jag va klar haha här kommer bild på frozen yoghurt iallafall

Robin tog jättemycket. Han skyllde på att det gick så snabbt med dom där maskinerna.

Jag ska fira Sandra nästa vecka. Har köpt en fin present hihi.

Vi tog oss till restaurangen aubergine på Östermalm där vi skulle serveras tvårätters innan teatern. Mellanlandade på ett café innan för det var lång tid kvar

Min förrätt, toast skagen

Robins, en getost-grej. Tycker inte om smaken på getost jag

Till varmrätt tog vi samma. Majskyckling med potatis och morötter










Den enda rekvisitan som fanns på teatern högre med sand

Inväntar med spänning
Den var helt ok. Handlade om ett par genom livet.

131026

Idag yogade jag på morgonen hemma... med Robin! Han gjorde det bra. Jag tog det inte lugnt med honom. Vi körde poweryoga hehehe. Efter det tog vi oss till Stockholm för en date night. Har ätit frozen yoghurt. It is so delicious!

131025

Igår på väg hem från jobbet på tåget så stannade den i Knivsta. Knivsta ligger fem minuter bort från Märsta. De säger i högtalarna att någon kontaktledning hade gått ner så vi som skulle gå av i Märsta fick hoppa av och åka ersättningsbuss. Ersättningsbussen kommer 40 minuter senare och vi fem som skulle till Märsta hoppade på. Sen så rullade vi iväg. Äntligen frid och fröjd! Då ringer chaufförens telefon och vi måste vända för att invänta nästa tåg med märsta-människor. Irriterad och hungrig var jag. Jävligt dåkig service måste jag säga. Anledning till det var att SJ tyckte det var onödigt att köra iväg en buss med fem pers bara. Ingen tanke på att vi redan stått och väntat hur länge som helst på att få komma hem... Vi var dessutom lovade taxi först som aldrig kom. Hata SJ

131023

Idag låg det ett kuvert med min lönespec på skrivbordet. Det var fina siffror trots inen OB. Fick även sällskap i mitt kontor. Hanna heter hon och verkar vara trevlig!

Har bokat tågbiljett till Sandra nu. Har bokat in det datumet sen långt tillbaka så det blir skoj! Hon fyller nu i helgen men vi firar henne nästa helg. På tal om nu i helgen så har jag och Robin nyttjat vårt presentkort från live it som vi fick av några vänner i bröllopspresent. Använde det till middag och show i Stockholm. Ser framemot det :). Vi fick lägga till ca 300 men det är nog värt det.

Kissemissar















131021

Idag var det kallt! Minus 6 grader visade det imorse. Burr burr, tog på mig en tjockare tröja.

I övermorgon får jag sällskap i mitt kontor. Jag har suttit ensam där sen jag började men visste att jag skulle få sällskap. Vi får se hur det blir på nya stället sen. Vi ska ju flytta till större lokaler och det är tydligen tolv rum. Vi kommer vara totalt 13, så några får ju dela rum. Vi förökar oss med två till så det blir 13 sedan skulle vi hitta på någon aktivitet tillsammans. Låter skoj! Hoppas det blir något aktivt. Vill gärna röra på mig så mycket som möjligt.

Fick massage idag. Det är lite awkward att det ska vara en man som masserar. Man strippar ju av sig tröjan så man bara ligger i BH. Som han såklart måste knäppa upp så han kommer åt. Men skönt var det iallafall. Kände att jag hade lite knutar här och var.

131020

Så var det söndagskväll då. Jobb igen imorgon. Men jag längtar faktiskt litegrann för jag måste fixa en sak och har tänkt på det hela helgen.

Idag har vi inte gjort några roliga saker jag och Robin. Jag har varit allmänt däven idag. Vet inte varför men nu känns det bättre. Var lite bitter förut och sa att jag känner att folk bara kör över mig hela tiden. Jag är sån, vågar inte alltid säga vad jag tycker och vill för jag är rädd för att vara elak. Jag får alltid dåligt samvete sen för att jag inte fått min vilja igenom. Men jag har blivit bättre. Man lär väl sig med åren...

Hungrig är jag. Kyckling håller på att grillas i ugnen...

131019

Igår tog jag mig till Hot mojo på Sats igen. Denna gången var jättejobbig! Så fort jag kom in i salen började jag känna mig svettig och klibbig. Vanligtvist brukar jag inte göra det förrän en del in i passet. Tror att det gjorde att hela passet kändes superjobbig. Det var en ny koreografi också, den kanske var jobbigare än den innan? Hursomhelst så svettades jag floder i 38-graders-värmen. Det bara forsade, hur jobbigt som helst var det. Mina ben darrade när vi gjorde olika övningar. Det kan ju även bero på mitt stillasittande jobb nu. Att jag blivit svagare i kroppen :(. Hade Robins födelsedagsfest igår. Vi blev bara totalt 6 stycken personer. Två blev sjuka så de kunde inte komma. Men vi hade kul iallafall. Jag bakade en citronkladdkaka. Väldigt god blev den så jag är nöjd. Hade ingen aning om att det fanns annat än vanlig "choklad"-kladdkaka men tydligen finns det. Det var en på jobbet som tog med till jobbet när hon hade fyllt och jag tyckte den var väldans god så då ville jag göra det istället för vanlig gräddtårta. Jag hade skrivit från 15 till folk och de dök inte upp förrän vid 16-17-tiden... Sen så skyllde dom på mig för att jag hade skrivit från 15. Ja men då tänkte jag ju såklart att folk kommer iallafall senast 15.30... Vi spelade iallafall ryktet går och åt av min citronkladdkaka sedan. Det var skoj. Sedan tog vi oss till O'learys för att äta och spela bowling. Deras bowling var inge bra, det stannade upp då och då och ibland fick vi inga klot tillbaka... Dyrt var det också. Jag bjöd alla på bowling. 1 timme och två banor för 780 kr. Efter bowlingen så följde några med tillbaka hem till mig och Robin och vi spelade lite Settlers innan allt avrundade vid midnatt. Rolig dag!

131018

Idag snöade det!!! Första snön i Märsta! Det var stora snöflingor! Lilla Zelda var väldans exalterad och min stackars orkidé fick lida för det. Den är hel men hon höll på väldigt mycket runtomkring den.
Jag är ganska nöjd med min arbetsinsats denna vecka förutom att jag jobbat på fel produkt ett antal timmar i onödan då. Men jag har gjort två uppdateringar varav en där jag fick göra om alla texter (spc, fass och bipacksedel) och gjort klar en produkt med tre olika styrkor och hunnit komma en bra bit på den produkten jag skulle jobbat med från början :). På tågresan hem så var det någon som hostade hela vägen. Jag störde mig på det jättemycket! Sluta hosta någon gång tänkte jag. Taskigt tänk av mig? Tyckte iallafall att det var otroligt störande. Äntligen helg! Egentligen så kunde jag ha jobbat över idag också som de övriga dagarna i och med att det finns en hel del att göra men jag orkade inte. Så jag åkte hem :) Den här videon på Trasan skulle jag ha publicerat för ett tag sen men glömt. Hon dricker vatten ur mitt glas den lilla fluffen!

131017

Fick reda på att jag spenderat ett antal timmar på att redigera en text i onödan. Det var fel produkt! Fan då Elin. Det var hon som sa att det var den. Jag upptäckte det själv idag... Blev lite bitter...

Idag firade jag Robin. Han fyller 26 idag! När vi vaknade gav jag honom presenten som var ett presentkort på klättring för två personer i två timmar. Han blev glad :-). Sen skickade jag några söta sms under dagen. Synd att fylla på en jobbdag. Kommer jag också göra... När han kom hem fick han mat och chokladmuffins till eftertätt


Sen tog vi oss ut i ruskvädret för att hämta bröllopsbild jag beställt. På coop får man en överraskning från "konditoriet" när man fyller så vi hämtade det också. Eller det var huvudanledningen vi tog oss dit hehe


Man fick välja en av deras mindre bakelser så Robin valde denna. Han tog just en tugga och utbrast att det var så sött.

131016

Dagen före Robins dag!

Jag jobbade över idag. Alltså, jag fick lite psykbryt av Fass-editorn idag. Den är ju fan värre än Rex... Kopierade över text till den och den får för sig att inte ta med bindestrecken... Kul att försöka hitta alla sen och lägga till.

Känner mig lite iffy men vi får hoppas att jag mår bättre imorgon. Försöker att inte anstränga mig i onödan.


För nån vecka sen fick Zelda på sig det här bandet alldeles själv. Jag tog bild och skickade till Robin på hangout. Robin skällde på mig och sa att jag inte får göra så. Jag sa att hon fått på sig den själv och vi båda blev lite chockade.

131015

Mycket deadlines att hinna med på jobbet. Jag försöker att inte stressa upp mig, fast det är en hel del...
Vi hade projektmöte idag och det bjöds på sallad. I vanliga fall är jag inte så förtjust i sallad men det var ganska gott. Valde kikärtor, bulgur, parmaskinka, fetaost och melon sen fick man sallad och sånt med som standard. Till det hade jag örtdressing. Smaskens!

Känner mig lite sträv i halsen... Har ingen lust att bli sjuk. Har ju massor att göra på jobbet och dessutom vill jag ju träna efter jobbet nu när jag sitter om dagarna.

Robin kom och hämtade mig efter zumban igår. Han ville vara söt men jag hade ju sällskap och ville gå hem. Efter allt svettande är det skönt att gå hem i friska luften. Dessutom hade jag ju sällskap av Karro. Jaja tanken var ju söt iallafall :)

Zelda linslus















131014

Har just hoppat på tåget. 17 minuter försenat... Man blir rätt irriterad.

Helgen försvann. Körde hem skapligt igår från Katrineholm. Var hemma vid tre. Jag hittade ett par fina ramar på Rusta som jag har hängt upp med bröllopsbilder :-). Robin hade sönder lite i ena ramen. Den föll ner när vi höll på att sätta upp den. Glaset klarade sig som tur så med lite silvertejp hålls den ihop.

Hittade en mindre också

Ville egentligen ha båda i vitt men den mindre var slut i vitt så båda fick bli svarta.
Jag och Robin kollade på Hangover 3 och Frankenweenie igår. Hangover var jag besviken över. Den var inge rolig alls. Frankenweenie var söt.

Jaha ny arbetsvecka väntar. Ska börja jobba på riktigt så det blir skoj!

131013

Fy vad trött jag var igår alltså. Jag och Karro hade ju idolkväll och vi kan ju prata på ganska ordentligt när vi ses så jag kom inte hem förrän vid halv tolv på kvällen. Jag och Robin skulle upp klockan 6 igår för att han skulle hinna till äventyrsbanan kl 10 i Björkvik. Fy fan!! Var trött och seg i huvudet resten av dagen. Jag kunde ha sovit i bilen men jag ville inte lämna trötta Robin själv bilsträckan till Katrineholm. Hursomhelst så var jag hos mina föräldrar när han höll på i Björkvik, sedan åkte vi tillsammans och hälsade på hos hans föräldrar. Robins mamma har fyllt så hon fick ett tårtfat av oss
Hon fick även en bröllopsbild av oss som önskat. Där var vi och fikade och tittade på Ice Age med Robins bror Jonas tvillingungar. De är söta och väldans pratglada. De pratar otroligt bra och är bara 2,5 år. William, min brorson, är inte alls lika pratig. Jag åkte tillbaka till mina föräldrar sen och sov där. Jag youtubade lite sen så gav jag upp och somnade halv åtta på kvällen. Trodde att jag skulle vakna mitt i natten men nej, jag sov till klockan 7 nästa dag. Cirka 11 timmar har jag alltså sussat bort men jag är mycket piggare idag!

131011

Har just kommit hem från Karro efter en idolkväll. Mycket prat och lite tittande som vanligt. Idag shoppade jag lite efter jobbet. Blev en grå klänning till mig och en svart tröja till Robin. Det är sent nu och vi ska upp 6 imorgon för att åka till Katrineholm. Detta pga Robins bror bokat in de på höghöjdsbanan kl 10 i Björkvik i brist på andra tider...

131010

Idag fick jag info om GDP. Ja vi får se om det blir kul att tillämpa. Vi hade även Fassmöte där alla ville utnyttja min hjälp åt alla håll. Fick även reda på att jag fick jobbet över en annan tjej som tydligen var blyg under intervjun. Vilken tur att de inte träffade mig för några år sedan...

Jag fick även göra mallar för job description, training record mm för företaget. Det är ju viktigt för kvaliteten.

Imorgon är det fredag igen, idolkväll med Karro. Sen ska vi åka till Katrineholm i helgen. Helgen kommer swischa förbi

131009

Idag fick jag göra min sista testuppgift och det var en PIL. Nästa vecka börjar jag på riktigt! Resten av veckan ska jag lära mig GDP (good distribution practice).

Efter jobbet tog jag mig till sats och zumbade. Det är skönt att få röra på sig efter mycket stillasittande

131008

Nyligen så svor och skrek jag för att det blev strul med bokningen till bowling. Hade sedan tidigare bokat tid från 16.00 den 19/10 till Robins födelsedag. Det skulle va en till person med, då tänkte jag boka om det på deras hemsida. Det fanns ingen ändra antal så jag tänkte att jag avbokar snabbt och bokar om direkt. Ja, det gick inte så bra... Men vi får bowla från 21. Det blev lite ändrade planer med andra ord...

Läste idag på Metro att kakaon kommer ta slut år 2020. No more chocolate??????

Idag fick jag reda på att jag är redo att jobba på riktigt från nästa vecka :). Handledaren sa att jag hade visat att jag kunde jobba i "skarpt läge". Kul att äntligen få göra lite nytta på nya jobbet!

131007

Idag fick jag massage på jobbet. Det var riktigt nice. En bra förmån tycker jag. Vi får betala halva priset men får det på arbetstid. Jag var lite velig till att boka massagen. Det var en äldre man som var massören så det kändes lite blä :p. Fast jag har varit lite trött och stel i ryggen ett tag. Jag är inte van att sitta och jobba framför datorn så mycket. Jag försöker se till att ställa mig upp och sträcka på mig då och då och promenera så mycket jag hinner. Efter jobbet gick jag och zumbade med Karro. Härligt att röra på sig.

Kolla vad många blommor min orkidé har förresten!


Här är jag innan träningen med lilla Zoey



Trasan drack ur mitt glas

131006 Tjejdag

Idag åkte jag, Linda, Karro och Anna till Lina i Järfälla och hade en tjejdag. Vi åkte runt 11 för att alla skulle jobba dagen efter. Det var längesen alla sågs så det pratades massor. Lägenheten Lina bodde i vad fin, hon håller på att renovera det fortfarande men det såg väldigt fräscht och fint ut, väldigt fin utsikt över sjön har hon. Vi gjorde moussaka till lunch.
Det var gott! Hungriga var vi också. Det tog tid att göra det. Vi spelade även en rita-gissa-lek. Det var skoj! Det kunde bli hur galet som helst. Jaha, det var den helgen, vad helgerna ska gå så fort hela tiden... Synd att man inte är ledig mer.

Tackkorten







131005

Hot mojo (yoga i 38 graders värme) nästa. Jag kom ihåg att ta med handduk den här gången. Svetten dryper



Britney Spears - Work Bitch

131004

Åkte in tidigare till jobbet idag så jag kunde sluta tidigare och hämta ut mitt förnyade körkort. Härligt det där att kunna flexa som man vill :)

Så här ser mitt nya och gamla körkort ut!



Ikväll blir det idol!

Cooponad (promenad till Coop)

Vi hämtade vår beställning på förstoring av bröllopsbild. Japp en styck var det, FUJI delar upp det i flera ordrar av någon anledning. Häromdagen fick vi våra små bilder. Kan inte alla komma samtidigt?
på vägen dit såg vi sovande änder i vattnet



I Coop såg jag söta bakelser


131003

Imorse så blev det tajt med tid. Jag kom på att vi inte hade tagit fram kyckling ur frysen till ikväll en minut innan jag skulle gå så Robin fick göra det eftersom hans tåg gick lite senare. Söt som han är gjorde han det sen sprang han till mig för att säga hej då igen.

På jobbet fortsätter jag att granska och pilla på texter så de ska likna originaltexten från läkemedelsverket så mycket som möjligt. Detta gäller för SPC:n (produktresumén) och PIL:en (bipacksedeln) iallafall. Fass-texten är svårare. Där gör man en egen text, ja med uppgifterna från SPC:n då. Kul är det faktiskt men trött blir man. Jag är inte van att sitta så länge om dagarna. Duktig är jag dock. Jag ställer mig upp och sträcker på mig då och då. Igår var jag och Robin på en långpromenad efter jobbet också!
På jobbet idag fick jag även reda på hur många det var som sökte min tjänst :). Tydligen var det 14 sökande



Förresten så var vi och hämtade tackkorten igår! De blev jättefina. Kan ta en bild när jag kommer ihåg :). Robin ville förresten vara snäll och ge en nyckel till beta-battlefield till fotografens barn. Det är 18-årsgräns på spelet. Vi trodde att det var ett tonårsbarn men det var det ju inte. Som tur var så fungerade inte nyckeln pga något med grafikkortet. Man kan ju inte låta barn se för mycket våld eller skräck! Kommer ihåg själv när jag gick i högstadiet bara, då fick jag se the grudge. Jag blev hur skraj som helst och såg det läskiga ögat i mörkret ett bra tag. Vågade inte gå i källaren där det var kolsvart!

Kanelbulle!

När vi var på Coop förut såg vi dessa monsterbullar! Vi köpte inga men ville ha bildvpå dem iallafall




Resultatet!



131002

Hej hopp! Idag jobbade jag hemifrån hehe. Det var skönt. Det var planerad avstängning av vattnet från 9-16 på jobbet idag. Vissa snackade om att jobba hemifrån då. Så då tänkte jag att jag också kunde göra det! Det var rätt nice, särskilt eftersom vi spelade badminton sent igår, jag och ett par vänner.
Robin trodde han skulle behöva flyga till Reading i London idag. Han skulle vara stand in för en som var sjuk. Detta fick han reda på igår... Jag och Robin har varit ifrån varandra ganska mycket så vi uppskattade inte beskedet så jätte mycket. Dock så slipper han det nu. Den som skulle dit från början tillfrisknade.
Just nu står jag och Robin och lagar mat. Det blir revbensspjäll med ris och sallad idag!
Där ligger spjällen och blir goda! Det enda som behövs är grillkrydda för marineringen!
Senare ska vi hämta våra tackkort från bröllopsfotografen. Robin ska få choklad också för jag hade ätit upp det som var över från helgen :p