Labb hela dagen och tjat hela tiden

Idag har jag faktiskt haft fullt upp med labbande. Inge dötid idag inte :). Gjorde två saker parallellt så det var fullt upp hela tiden, har dessutom gått bra :). Väl hemma så åt jag och sen var det dags för träning. Innan träning så är det så klart lite tjat från husmor. Jävlar vad hon är petig och tjatig inte undra på varför hennes söner aldrig är här och hälsar på/hälsar på sällan. Alltså jag träffar henne inte så mycket varje dag, det känns som om den lilla tiden jag träffar henne på så ska hon tjata på något. Aldrig nöjd. Stackars kvinna alltså, förstår inte att hon är jobbig. Rotar i andras privatsaker. Har man hyrt ut ett rum så låt hyresgästen få ha som den vill. Irriterad blir jag på henne och ventilerar med de andra inneboende, mamma och Robin. Jag kan skriva på väldigt mycket och klaga jättemycket om henne men det tänker jag bespara er.

Imorgon är det ääääntligen fredag! Häärligt :D. Jobbigt att gå upp så tidigt varje dag, börjar bli kyligt också, 1 grad visade det igår och imorse, frös om händerna :S.

26/9-2010

Så var helgen över då. Jag har spenderat den i Vingåker faktiskt för att fira Robins mamma :). Vi gav henne en fin krona med glas där man kan lägga värmeljus och ett par martiniglas. Hittade de på chilli här i kållered. Riktigt fina tycker jag :). Mycket fikande och kortspel har det blivit. Har även hunnit titta på "Män som hatar kvinnor". Den var faktiskt bra :). Någon obehaglig scen var det men inte fullt så läskigt som vissa har sagt. Jag är kanske härdad av alla skräckfilmer jag sett med Robin.

Imorgon är det dags för jobb igen. Suck, vad trist :P. Nädå lite roligt är det faktiskt. En stor chans för mig också att i framtiden hamna på AZ hihi.

Mycket snack om det här med min praktik på vårterminen om den kommer bli oavlönad eller inte. Tidigare har ju vi apotekarstudenter fått ersättning för vår sexmånaderspraktik men nu är det oklart om vi får någon ersättning alls. Lite surt känns det. Får vi inte någon så kommer vi gå 2,5 månader utan någonting. CSN ger ju bara till maj månad och sen får man klara sig själva. Sen finns det ju de som redan har förbrukat sina CSN-terminer, vad ska de leva på? Jag tror fortfarande på att vi kommer få någon form av ersättning annars går det ju inte!

Tisdag 21:a september

Tiden rinner iväg. Idag stänger de äntligen apoteksvalen. Nu slipper man grubbla över om man lagt dem i rätt ordning... Urk, fast jag har inte rört dem sen de sa att de skulle förlänga valperioden. Nu får jag vänta till slutet av oktober för att veta vart jag hamnar nästa år...


Igår tränade jag Zumba med tjejerna som bor här. Det var kul, vi shakeade loss haha. Svettig blev man, det är ju kul med Zumba!

I förrigår flyttade den sista inneboende in. Han och jag får dela badrum. Vet inte om jag tycker om det. Han lämnar toalettsitsen uppe ju :P. Brukar inte ha något problem med det men den här sitsen är gjort av porslin och är tungt så det känns extra äckligt att ta ner sitsen för att man måste vara försiktig med den... Dessutom har han lagt sina tandborstar i min tandborsthållare. Han tror väl att det är Marias. Hmm nej då jag har inge problem med det... Hrmh. Nää stör nog mest på toalettsitsen. Fan vad tjejig jag är :P


Urk, ska till jobbet om tjugo minuter nu. Hoppas vädret är bättre idag. Det regnade hela vägen hem igår...

Äntligen helg och jag guidades i Gbg

Fan vad jag längtat till helgen. Långa dagar är faktiskt krävande. Blir så trött! Hinner ju inte slöa då...

Idag har jag blivit guidad i göteborg av Anna-Karin. Vi började tidigt. Vid 9 var jag i station och mötte upp henne. Sen så visade hon mig runt lite i stan och vi tog oss till Egg and milk. Ett ställe som serverar amerikansk frukost och brunch. Jag tog brunchen. Man fick välja mellan olika saker i menyn. Jag valde american panncakes, yoghurt med hallon i, kanel och russinbagel med cream cheese i och grönt té. Fan vad gott det var. Jag var redan mätt efter pannkakorna. Det var bara två styckna men de var mäktiga! Bagelsen som jag valde var hur god som helst. Mumma! Dit ska jag igen :). Efter den stora brunchen gick vi och shoppade. Jag fick med mig ett par underkläder. Orkar inte tvätta så ofta så nu slipper jag det ^_^. Anna-karin fick med sig en lång tröja och en gymboll :). Efter det var vi nöjda och trötta och bestämde oss för att åka hem igen. Nu sitter jag här och relaxar :). Rolig dag! Under brunchen så mmsade A-K till Sandra och frestade henne med en bild på mig när jag äter bageln. Haha. Sen bestämde vi oss för att träffas alla tre och göra om detta i oktober :)

Nää det var väl det!

Nämen hej!

Neej jag vet jag uppdaterar inte så ofta. Det beror på lathet. Jag orkar helt enkelt inte. Tänker dock skriva ett par rader ändå.

Idag cyklade jag i regnet. Det spöregnade faktiskt så jag tänkte nästan åka buss men jag cyklade ändå. Det var skönt faktiskt. Det var medvind så jag slapp få vatten i ansiktet till en början. Sen så missade jag att svänga in under tunneln så det blev en helt annan väg än den jag är van vid. Så jag cyklade lite vilse och fick fråga folk på vägen hur man tog sig till Astrazeneca. Hahaha kul var det. Tycke jag irrade runt jättelänge men det tog jag var där cirka halvtimme senare. Det brukar vanligtvist ta 20-25 minuter att cykla dit. Skönt att jag fick låna Robins regnställ för ponchon jag använde senast det regnade är inte alls rolig. Den bara blåser iväg och jag blir blöt ändå. På jobbet så labbade jag hela dagen. Har äntligen fått internet på jobbet så jag kan sitta och surfa på de här dötiderna när jag väntar på resultat så det är ju bra. När jag kom hem igen så åt jag en apelsin och bytte om till träning. Det var ett svettigt pass. Gick på den här MRL i sportlife. Köpte ett tremånaderskort på Sportlife igår. Tycker det är roligare och mer pass där än Astrazenecas. Även om AZ är gratis... Tänkte tvätta kläder idag också men det får bli imorn, hoppas hinna tvätta på morgonen innan jag drar till jobbet. Ska köpa mer underkläder under helgen tänkte jag när jag ska träffa A-K. Hon ska visa mig Göteborg :P. Nää nu får det räcka


Toodles och godnatt!

Jag lever

Var ju ett tag sen jag bloggade. Ja vad har hänt då. Jo jag har börjat på Astrazeneca. Oj vad segt det är att komma igång med allting, idag var första dagen jag labbade. Var ju tvungen att gå utbildningar för att få behörighet till allt. Än har jag inte fått tillgång till internet på AZ fast jag klarade internetutbildningen redan första dagen. Var ju nervöst att komma dit. Min handledare var jättesnäll och visade runt överallt, hon hämtade mig, bjöd på lunch och skjutsade hem mig :). Oj vad Astrazeneca är stort. Nu vet jag i alla fall hur man hittar dit jag ska mer kan jag inte.

Efter jobbet idag tänkte jag åka och handla men så märkte jag att jag hade glömt plånboken på jobbet. Så jag hoppas den ligger kvar där orörd när jag åker dit imorn :S. Ja det är ju inga pengar i där. Det enda av värde är väl lunchkortet jag just köpt.

Imorgon ska jag till Robin :). Vi ska ju varva veckor nu, han var hos mig förra helgen så nu är det min tur!

Måndag!

Har haft en mysig helg med Robin i mitt nya boende. Vi har varit i Göteborg och plinkat lite på olika elpianon och käkat pasta i en av restaurangerna i Nordstan. Vi var även på IKEA samma dag. Var en lång och trevlig dag.  När vi kom hem så var vi jättetrötta och sussade en stund. Gamlingar behöver sova middag :P. På kvällarna har vi kollat filmer, det blev The shining, Friday 13th och Splice. Alla var helt okej.

Nu är det äntligen måndag. Snart kommer min handledare och hämtar mig. Iiih lite nervöst är det...

Mölndal

Igår åkte jag ju till Mölndal. Det gick smidigt. Blev lite rastlös på tåget ett tag men det gick ändå. Tungt var det. Hade min datorväska fullproppad med två skrivhäften, mobilladdare, hörlurar, pennor etc etc och datorn också såklart. Sen hade jag en skittung resväska proppad med kläder och sånt. Tur att jag bara behövde byta en gång. Maria var ju snäll som kom och hämtade upp mig fast det bara var en kort sträcka till henne. Sen så satt vi och pratade en stund (hon pratade jag lyssnade). Tydligen så hade hon kickat ut en som skulle bo här efter två dagar bara för att han var oförskämd och hänsynslös. Jaja tänkte jag, hoppas jag inte blir utkickad bara. Jag fick ett litet rum. Får 200 kronor lägre i hyra för den. Det var här den utkickade bodde. Jag packade upp mina grejer och sen så väntade vi på de övriga som bor här. Maria bjöd nämligen på laxsoppa. Medan vi väntade på dem blev jag hungrigare och hungrigare. För att glömma känslan gick jag runt i huset och spelade på flygel och piano. Sen när de äntligen kom hem så hälsade vi på varanda. Det verkar vara trevliga tjejer. De går bagerihögskolan. Vi satt ner och åt och pratade om allt möjligt. Sen så gick jag raskt till Coop för att handla mat. Blev en sen kväll. Maria är ju väldigt pratsam men snäll och bryr sig mycket. Lite för mycket, hon vill att jag ska ha hjälm på mig när jag cyklar... Jag gör nog som jag vill. Jag vill ju inte ha en till mamma.

Idag har jag hunnit handla på Willys också. Det är så bra, allt är nära! Det finns till och med en IKEA jättenära här. Saknas bara klädbutiker som H&M och Gina Tricot annars skulle det vara super. Ikväll ska jag nog ta mig en tur till Sportlife. Fick en kupong av Maria där det är en veckas gratis träning så det ska jag utnyttja :). Även om de har gratis träning på Astrazeneca så kan jag ju prova på Sportlife. De hade zumba och annat spännande :P.
RSS 2.0