Den här kanske?

Laptopväska av Crumpler

Ny kurs :D

Jävla skitkurs

Vi har tenta den 23:e oktober redan men de ska självklart proppsa på att lägga in ett PM-arbete som ska vara cirka 1300 ord, dessutom ska det skrivas på engelska, sen ska denna redovisas på svenska så man måste göra en powerpoint-presentation på svenska också. Så det är både skriftligt och muntligt arbete. Sen så har vi två seminarier också som säkert ska förberedas innan. Vi ska även hinna läsa på till tentan. HAhha skoj, skoj!

Hatar analytisk kemi, så jääävla tråkigt.

Det sätter minus i kanten att den kursansvarige inleder med att säga att den här kursen är svår och att man måste lägga ner mycket tid i det och inte ha andra fristående kurser eller jobba vid sidan av. För då du då kuggar ni! Det var många som kuggade tentan när de inte ägnade 100 % åt denna kurs. En i klassen frågade då hur många % som hade klarat av de som la ner 100 % av sin tid på kursen. "Ja de var fler men inte så många heller".


... Okej?

Skitkurs, tänker absolut inte välja läkemedelsanalysen i valbara kurser!


Annars har dagen varit bra :D

Baby som dansar till Beyonces låt

Awww :P

Köpt dator!

Jaa äntligen fick jag min dator! Den håller på att installera sig själv, så tur att jag har en stationär att knappa på :P.

Nu är nästa steg att hitta en decent laptopväska som inte är svart och tråkig :P

Efter tenta

Äntligen är jag lite ledig. Har ju varit lite asocial under dessa tentadagar. Satt faktiskt tio timmar i lördags och pluggade, elva timmar egentligen men jag drog bort en timme för mat- och toaapauser... Det var en jobbig dag. Men mot kvällen tog jag det lugnt och myste framför filmerna "Miri and Zack makes a porno" och "Knowing". Segt var det att kolla på Knowing, den tog aldrig slut. Den var bra men den tog aldrig slut och jag var supertrött.

Hur det gick på tentan? Vet inte, kändes både upp och ner, svårt att säga, vet ju inte hur de rättar men det var för lite tid för att hänga upp sig på var och en och se vad man kan göra för utredningar och uppföljningar av var och en.

Nää nu ska jag faktiskt köpa en dator :D

Plugg

Ptja, jag har ju bara pluggat hela dagen. Började väl vid 9 med lite småraster som toapauser och födointag sen har jag pluggat ända till cirka 19.00. Tar jävligt lång tid att ta sig igenom alla föreläsningar vi haft!

Nu när jag vet vilken bärbar dator jag tänker skaffa så vill jag ju även ha en laptopväska att ha den i. Eftersom datorn inte fick en tjejig färg så kan väl i alla fall laptopväskan vara snygg!

Onsdag

Jag fick redovisa idag på sista diskussionsseminariet haha. Oh well, antog att jag skulle det. Det gick bra, var inte så nervös. Helt ok helt ok!
Diskussionsseminariet började 13.15 så jag hann sammanfatta hjärta-kärldelen under morgonen. Har egentligen migrän kvar att sammanfatta men den känns lite onödig, det kan jag läsa lite i läkemedelsboken.


Senare så drog jag till träningen, aerobics blev det. Kul var det, Anna, Lina och Karro följde med också så vi blev flera, annars brukar jag oftast träna ensam. Men det är roligare med sällskap :).

Så var det dags för inläsning då. Det känns bra att vi ändå har fyra dagar på oss. Det är mycket att ta in, har inte känt mig så stressad som jag brukar göra. Är det bra eller dåligt? :P

Oh well nu ska jag fortsätta glo på idol som jag missade p.g.a. träningen :p

Toodles!

Äggigt!


Oh no don't eat us!


OMG OMG I'm gonna die!


Heeeeelp!



Bilder tagna från Foki

Lååång dag

Jag trodde vi skulle sluta 15.00 idag men det var 16.00. Så jag tyckte det var jättekonstigt och himlade lite med ögonen när föreläsaren "drog över på tiden". Han slutade ändå 45 minuter tidigare men jag trodde först att han drog ut på 15 minuter. Tänkte vafan låt oss gå nån gång! Sen så skippade jag träningen idag för jag är supertrött och är ju tvungen att fixa powerpointpresentation till imorn plus plugga lite. Men imorn ska jag träna!

Nu har min brorsa visat mig en annan dator som är bättre än den innan. Den innan har ju ingen Bluetooth och det vill jag faktiskt ha så det är ju bara positivt att den han visade nu har det! Lite dyrare är den men jag tar nog den istället!


Acer Aspire TimeLine 1810TZ-413G32N

Den hårddisken är på 320 GB, har bättre processor, klarar sig i 8 timmar, klarar att spela HD-material m.m.
Tihi ska jag? :D. Vill ha en väska till också, hittade en för 295 kr. Humm.

Iih snart tenta!

Oj oj oj, känns som jag pluggat jättemycket men ändå är det så mycket kvar! Aaah, men det är lugnt, behöver ju inte gå till skolan på fyra dagar och en dag har 24 timmar :P. Hoppas det räcker...

Idag är det sista B-mötet, vår handledare skulle bjuda på fika. Alltså, jag har lite svårt för fika före lunchen, det är ju fel :P men men, snällt av henne är det ju ändå :).


Suck, jag vet fortfarande inte riktigt vilka valbara kurser jag vill gå. Det är så svårt! Jag funderar ju på många men jag kan inte läsa hur många som helst, det är ju som att ta vatten över huvudet, tycker det är jobbigt som det är med en kurs i taget. Sen så går flera kurser som är intressanta under samma period, blä på det...


Igår visade min bror mig en dator som verkar uppfylla mina kriterier :D. Det är Acer Aspire 1410 11,6 tum WXGA. Den är lagom stor, väger 1,4kg alltså inte för tung, är en notebook som klarar av mer än en netbook, är lagom fin och inte alltför dyr!



Synd att den bara finns i svart, ska finnas i rött och blått också men men. Svart passar ju till allt som man säger. Men jag ska fundera lite till innan jag köper den :). Måste nog ha en datorväska till.

Måndag och bio

Så det är måndag igen, hade föreläsning om Parkinson och depression idag, för en gångs skull så tyckte jag faktiskt att föreläsningen var kul, Parkinsonföreläsningen, eller inte kul men intressant. Efter skolan så handlade jag lite mat, pluggade sen drog jag ner mot bion med Karro. Fick ett sms av henne tidigare men jag visste inte att det var från henne först för jag kunde inte ta emot smset. Det var överfullt, så jag provade att tömma inkorgen först men jag fick aldrig smset. Fick köra uteslutningsmetoden. Vem kunde smset vara ifrån? Först skickade jag och frågade om det var Robin, nej det var det inte. Hmm äsch skitsamma tänkte jag men sen tänkte jag hmm kanske var från Anna eller Karro som jag ska på bio med? Nää det kanske är något viktigt så jag skickade sms och frågade dem. Tillsist så fick jag reda på att det var Karro! Hahaha kul det. Hon hann hem igen och frågade om vi skulle sällskapa till bion.

-Spoilervarning av Final Destination!-

Så det blev Final Destination. En skräckfilm. Usch den var jobbig att se. Jag är ändå ganska härdad efter min och Robins alla skräckfilmer. Men usch det var massor med inälvor och skit heeeela filmen. Man kunde inte sitta och andas ut nån gång. Filmen gick ut på att någon skulle dö heeela jävla tiden och de dog inte fint heller. Det var massor med splatter! Urk. Ja det handlade om en kille som fick föraning om att en stor olycka skulle ske på en racingbana och massor skulle dö. De han hinner förvarna dör alla en efter en. Han får föraningar om dessa hela tiden också och försöker rädda dem i hopp om att kunna stoppa dödscykeln men tyvärr klarar han inte det och dör själv till slut...

Shadow puppets

Fyfan va coolt!

Pluggig helg

Den här helgen har jag pluggat mycket. Har sammanfattat lite, jobbigt är det att skriva, har till och med ett märke på långfingret efter att ha tryckt pennan mot det så länge. Usch har mycket kvar ändå. Tentan närmar sig :S.
Men jag har inte pluggat 24/7. Då skulle jag blivit tokig. Igår firades Matilda, vi överraskade henne med tårta och presenter hos henne. Förfesten ägde rum där och vi spelade lite kort och åt tårta. Vid 21.30 drog vi ner mot V-dala nation och partade loss. Asha Ali var där och uppträdde. Hon var faktiskt riktigt bra. Man rycktes med när man såg henne sjunga där. Först såg jag inget alls, stod rätt långt bak och allas huvuden var i vägen men då och då såg jag hennes huvud. Det är inte positivt att vara så lång som jag i såna situationer! Vad har jag mer gjort då? Hmm jaa jag var på dansträning i fredags och så var jag på brädpasset idag. Så jag har inte alls baaara suttit och pluggat. Som tur är.



Imorn blir det bio! Final Destination!

Urk

Har pluggat idag, hela dagen. Har just blivit klar, jag började väl klockan åtta haha. Jobbigt, blir stel och allt...

Har funderat på en bärbar dator, det skulle vara så effektivt att ha med sig överallt, tänker framförallt på långa tråkiga tågresor. Brukar ha sååå tråkigt när jag sitter på tåget. Så såg jag en jättefin liten mini-pc som verkade helt okej


men efter lite påtryckningar om att notebooks inte är bra i längden så funderade jag om. Jag ville ju ha en liten för att det verkade effektivast. Men dessa är tydligen endast bra till att arbeta med, skriva saker osv och inte för annat... Det som finns ett så bra erbjudande på mecenat :(

Oh well, får fundera vidare om jag verkligen ska skaffa mig en överhuvudtaget.

Igår var det information om valbara kurser i skolan sen var det minimässa över olika kurser efter. Blir helt förvirrad.
Det är tydligen apotekarexamen jag får efter mina fem år. Det är en yrkesexamen så det är varken magister- eller masterexamen. Kan dock ändå få en magisterexamen om jag kombinerar poängen rätt. De huvudämnen jag kan få magisterexamen i är farmaci, kemi och biovetenskap. Störst chans har jag att få i farmaci och kemi. Farmaci har jag redan alla c-poäng till, behöver bara göra exjobb inom det området. I kemi räckte det med att läsa en C-kurs och fördjupningsprojekt i kemi. Biovetenskap är svårare att bolla ihop poängen till, det krävdes 20p/30hp i C-kurser. Det skulle innebära att jag är tvungen att välja alla valbara kurser inom biovetenskapen och nej jag vill inte.

Vill faktiskt ha en magisterexamen i alla fall. Blev lite upprörd över att jag inte får varken magister eller masterexamen trots fem-års-slit.
Jaja apotekarexamen är också bra, det är ju inte alla som får ;).

Idag ska jag faktiskt träna! Har inte orkat träna de senaste dagarna, i förrigår för att det var för sent, igår för att jag skulle hämta ut biljetter till förhandsvisningen i Final Destination. Men idag, då du, det blir dans!

Suck, tentan närmar sig dessutom, får försöka sammanfatta alla delar så det blir lättare att plugga till...

Whitney Houston

Whitney Houston uppträdde på Oprah Winfrey. Hon är så jävla bra, tycker om att se att folk repar sig efter ett helvete. Go Whitney!


Seeegt

Idag börjar jag 13.15 men jag är såklart redan uppe. Slutar 17... Seegt. Tänkte plugga lite nu på förmiddagen så det är ju bra det...

Intressanta filmer

 

Sömnig

Idag var jag faktiskt riktigt trött trots att jag sovit bra i cirka åtta timmar, måste varit att jag slöat länge i sängen söndagmorgon efter spelkvällen som drog sig mot tolv på natten. Hade ju föreläsning om sömn kl 8.15 idag, där sa han att man inte ska ligga och sova länge på morgonen för att sova ut, utan man ska gå upp i tid och gå och lägga sig i tid istället. Sover man ut på morgonen så blir det bara värre :P. Det håller jag med om, han sa även att människan har en dygnsrytm som gör att man vaknar samma tid oavsett när man går och lägger sig, det stämmer väldigt bra in på mig! Oavsett när jag lägger mig så lyckas jag vakna samma tid. Okej ibland sover jag kanske en timme till men det händer sällan, jag blir glad när det händer för då känner jag mig mer utvilad. Men nu är ju så inte fallet. Vad var det mer jag tänkte säga, det var nåt intressant! Fan också... hmm. Äsch

Sen hade vi håltimme från 10 till 13.15, jag och Lina passade på att göra fallen som ska diskuteras imorn, då vi egentligen ska vara lediga men vår handledare kunde inte nån annan tid -_-. Ska tvätta imorn också, har inte hunnit eller rättare sagt orkat under helgen...

Sen hade vi föreläsning också, de delade ut information om valbara kurser så nu kan vi se vad det går att välja på :D. Ska se lite närmare på det imorn innan jag börjar! Ska bli spännande :D.

Nee, nu får det räcka. Toodles!

Helgen över

Suck så var det söndag kväll då, imorn börjar jag tidigt dessutom, kl 8.15... Ja denna helg har jag myst hemma och haft spelkväll med gänget, var trevligt trevligt. Idag har jag bara slöat och kollat på två filmer, det blev Blindness och the boat that rocked. De var helt okej :), saknar Robin jättemycket, längtar tills vi ses igen... När nu det blir, inte kul att se att alla mina vänner har sina pojkar nära medan jag har min lååångt bort. Men vi förblir i alla fall nykära i varandra :).

Drygt imorn, börjar 8.15 och föreläsningen är på två timmar sen har jag håltimme ända till 13.15... Men det är bra, då kan jag sitta och göra fallen som ska vara klara övermorgon till B-mötet... Undrar om jag kommer få redovisa nästa gång :P. Än så länge har jag ju sluppit och det kan jag kanske tacka mitt vanliga namn Anna för, de väljer nog namn som sticker ut, de prickar inte av namnen som har redovisat, det finns ju de som redovisat flera gånger redan hahaha! Oh well det skadar inte mig ;P.

Det är så läskigt men samtidigt spännande när jag tänker framåt. om ett år vet jag inte vart jag befinner mig. Det är exjobb och sen är det praktik. Kan ju hamna precis vart som helst. Exjobbet behöver inte vara på BMC där jag håller till nu, det kan vara på ett annat ställe! Läskigt och lite kul faktiskt :). Kommer säkert sakna det här sen, tjejgänget som alltid håller ihop och alla våra get-togheters med bihangen (pojkvännerna) som David kallade det. Han var inte bjuden direkt utan jag skickade ett sms till Karro så han hängde på :P. Egentligen var han ju bjuden, bara det att jag inte har hans nummer så jag kan bjuda direkt :P. Nästa vecka så ska vi i alla fall ha tjejkväll har vi bestämt. Bannlyser dem. Egentligen är vi för många på spelkvällen när allas respektive ska med också, 6 styckna hade varit lagom. Aah den gamla goda tiden då alla var singlar :P.

Näää nu orkar jag inte skriva mer. Bye

så var det fredag :)

Slapp redovisa idag igen på redovisningen :). Skönt det, tror inte de väljer ut de som heter Anna, för vanligt namn tror jag :P. Bra det haha. Efteråt drog vi ner mot stan och shoppade lite, jag köpte rosa nagellack och två tésorter som luktar hur gott som helst. Har velat införskaffa mig té länge nu och tog tillfället i akt när jag ändå var i stan. Riktig flashig är det här rosa nagellacket också. Brukade alltid köra med genomskinligt nagellack förut men den jag har är torkad så då passade jag på att dra på med rosa.

Imorn blir det spelkväll! Kommer bli en trevlig helg tror jag :)


Rosa is the shit

Så söööt :D

Exjobb??

Det är ett år kvar tills dess, men ändå, dags att börja fundera på det eftersom det kan vara en viktig del för vad man vill göra i framtiden... Jag har kommit fram till att jag vill jobba inom industrin i alla fall och kanske nånting med galeniken. Har sökt runt lite nu på institutionerna. Pratade med en som har hand om farmakoterapi och farmakokinetik. Tänkte mig exjobb inom farmakoterapi men sen så ångrade jag mig lite när jag hörde om var man eventuellt kan jobba med senare. Hon sa att det var inom vården och sånt. Nää tror inte jag vill arbeta inom vården. För mycket sjuka människor som kräver akut hjälp tänker jag på. Det är nog inget för mig... Usch, funderade ett tag på exjobb utomlands också. Det skulle vara intressant men känner nog att resa ska nog vara för nöjets skull, inte för att plugga. Får resa på egen hand sen när jag har tid. Får fråga om man kan göra exjobbet under sommaren också, då skulle jag ha lite lov sen innan exjobbet ska redovisas i januari året efter.

Fy, tänka sig att allt går så snabbt. Kommer ihåg på det där välkomstfikat vi hade när vi skulle börja. Det fanns ju äldre studenter också. En av de gick termin 7, tänkte mig då att det skulle dröja läääänge innan jag var där men nu är jag här sjunde terminen. Shit... tiden bara rinner iväg. Jag blir snart 22 till och med. Blää tycker ju om åldern 21. Det är inte kul att höra på föreläsningar då heller att njurkapaciteten, fertiliteten med mera går ner efter 20. Plus alla de här patientfallen med äldre människor som har hur mycket fel och värk som helst. Jag vill inte bli gammal! Tänk om jag blir deprimerad sen när jag känner att jag inte alls är lika rörlig längre. UUUSCh... Får inte bli deprimerad heller för då bildas ämnen i kroppen som gör att man kan få hjärtsjukdomar.
Kanske inte är så bra att veta så här mycket, ska kanske hoppa av hahaha :P
Näädu det ska jag inte, vad tragiskt, ha gått så här många år redan och sen hoppa av. Det är väl dumt :P?
Den här kursen är faktiskt riktigt intressant och inte så jobbig alls. Behöver inte plugga så mycket på det, det är ju bra det!


Okej det får duga som inlägg hördu. Bye bye


09-09-09

Checka dagens datum! Undrar hur många som valt att gifta sig idag, det var ju värsta hysterin med att gifta sig förra året 08-08-08 :P.

Tänkte ta hem FASS-boken idag men gjorde inte det. Bar ju redan runt på läkemedelsboken som behövdes till gruppmötet så imorn kanske jag tar med den. Vill gärna bläddra lite i den så jag får känna på den innan tentadags.

Det är redan lillördag idag, tiden går snabbt. Tycker faktiskt den här kursen är väldigt intressant, blir säkert en av de valbara jag tänker välja. Vill även ha klinisk farmaci men tydligen så är det ca 25 platser till den bara och nu är det inte lottning utan personliga brev som gäller... Urk. Det få antalet platser beror på att det är praktik involverat. Fan personligt brev, det vet jag inte om jag är bra på :S. Hur får man läsaren att välja en? Lottningen skulle inte heller varit bra, jag har ju otur när det gäller sånt. Så ja får väl lägga nån annan kurs i åtanke...

Nää nu ska jag nog kika lite på fallen till nästa gruppmöte, sen blir det aerobics!

Nu är jag klar

Har försökt lösa ut lite frågor som vi ställt till fallen. Gick sådär på sista fallet. Den var svår! Men hoppas på att de andra i gruppen har svaren på de jag inte kan. Shit blir tajt att hinna med tre fall på två timmar imorn :S.

Idag hinner jag i alla fall se idol :D Wee. Det blir min fritidssyssla idag ;P

Idol börjar idag!

Klockan 20, men det kommer inte jag se, är ju på träning då, attans. Oh well kan säkert se det streamat nånstans. Det är ju uttagningarna som roligast. Egentligen borde man inte skratta åt de stackarna men de är ju så löjligt roliga.

Det gick snabbare att plocka undan tvätten denna gång, jag har just strykt klart alla kläder till och med, vanligtvist brukar kläderna ligga ett bra tag. Det är ju inte alls bra, det ligger i vägen då i mitt lilla rum så jag får svårare att nå grejer.

Nu ska jag byta om och dra till träningen! Aerobics blir det för du som är nyfiken.

En blondin

Hahaha, det här är faktiskt riktigt underhållande! Ja vad ska man säga, hoppas de växer upp snart!

Så var det söndag

Haft en härlig helg och nu är det söndag kväll redan. Pluggade lite på vägen hem och det gick bra, var inte alls så mycket kvar att göra. Känns bara i samvetet när jag vet att jag inte gjort det jag ska än. Det är bra att jag slappnar av lite då och då, livet är ju ändå hårt som det är. På min rumsdörr står en lapp från Anna, hon har haft sönder min milda margarin-kork. Suck Anna då :P. Sluta ha sönder mina grejer haha.

Imorn är det dags för redovisning av fallen. Hoppas jag slipper, vill ju helst inte :P.


Det känns faktiskt bättre i skälen nu. Ja det är långt mellan Robin och mig men de gångerna vi träffas så är det faktiskt tusen gånger bättre. Det är nog bra att vi får sakna varandra lite då och då. Snart kommer ju julen då hinner vi ses mycket mer :). Nu får telefon, sms och msn duga så länge.

I'm ready for monday. Bring it on!

Wee helg

Skön lördag har det varit, satt och leta efter fakta på våra fallfrågor på morgonen sen har jag inte gjort något plugg resten av dagen. Det var riktigt härligt. Skönt att ta det lugnt ibland också. Har ju bara ett fall kvar att jobba på tills på onsdag nu :). Imorn får jag nog träna lite på eventuell redovisning och läsa på de andra fallen... Blä. Men annars är det faktiskt en intressant kurs :D.

Blombukett

Jaa, det är fredag och helg!
Gick bra på gruppmötet, vi var snabba och effektiva. Blir plugg över helgen tyvärr men det är bättre än att stressa ner tre fall på en dag och jag är glad att det är helg. Lite läskigt med redovisningen är det ändå. De väljer ju ut personer som ska redovisa...
Kan inte fatta att vi bara gått en vecka sen sommarlovet. Känns inte alls som vi haft något sommarlov. Så van att bara köra igång igen. Kan vara till en fördel iåförsig.

Har hunnit tvätta kläder också, nu står de på tork, får antagligen stå där ett bra tag eftersom jag är så lat på att lägga undan allt hela tiden.

Tråkigt väder idag, grått och regnar då och då, har sluppit undan spöregnen än så länge men vi får se om jag kommer få cykla i spöregn snart.

Jo angående tjejen från det här inlägget. Hon ringde mig häromdagen och frågade när jag hade tid för hon ville lämna tillbaka min gamla tenta. Sen så vill hon dessutom ge mig en bukett blommor för att jag varit så snäll som hjälpt henne så mycket. Hmm jo det är väl snällt men tycker ändå hon uttryckte sig fel när hon ville låna mina grejer :P. Kände mig ju utnyttjad då och nu försöker hon strö över med presenter för att täcka över det :P. Haha. Tackade nej till blommorna men hon proppsade och sa att hon skulle ge mig något annat istället om jag tyckte det verkade konstigt. Oh well, jag får väl tacka och ta emot då :)

Imorn är det fredag :D

Trodde jag skulle vara ledig imorn men min grupp bestämde oss för att ta andra A-mötet imorn. Mycket bra idé, då har vi i alla fall helgen på oss att läsa oss in på de 3 fallen som ska diskuteras på onsdag nästa vecka. Vi skulle aldrig ha hunnit annars. Vi hade hunnit om det inte var lektioner mitt i allt också men så är ju inte verkligheten.

Men det har väl varit en bra dag. Slapp undan regnet när jag och Lina var på väg tillbaka efter träningen (Yes lyckades få med henne!). Det duggade bara lite lätt och jävligt skönt efter ett svettigt träningspass.

Segt gick det på step-passet. Känner hur kondisen inte är på topp, orkade inte riktigt men det ska det bli en ändring på. Ska jobba upp den igen.

Är faktiskt riktigt sugen på naturgodis. De där cashewnötterna doppade i yoghurt och de doppade i choklad är godast mums! Kanske investerar i det imorn :D


Får se om jag hinner tvätta kläder imorn också, blir mycket att hinna med, gruppmöte och hinna hem sen!

Helt okej!

Oj nu har jag pluggat färdigt med patientfallen. Egentligen är det lite kvar men jag orkar inte. Har redan suttit i flera miljoner timmar så jag hoppas vi kan diskutera fram till svaren. Det verkar hänga ihop i alla fall så det går nog!
Happ har suttit i flera timmar och det är bara två fall. Hur fan ska jag hinna med tre patientfall sen efter vårt andra A-möte som vi kommer ha dagen innan svaren ska diskuteras? Kan ju inte plugga på det innan jag har frågorna vi ska besvara inför nästa träff. Suck. Får se hur det löser sig, kanske får välja tre lätta fall, vilka nu som är de lätta.

Missade min aerobicsträning idag bara för det här -_-. Blä det tycker jag inte om! Hm kanske ska på step imorn istället. Ja :D! Längtar till aerobicspasset på måndag nästa vecka i alla fall. Det var ju skitskoj, blev supertrött direkt eftersom jag tog i sådant hahaha. Resultatet blev ju att jag tog det lugnare resten av passet för att orka hehehe.
Gruppträning ftw!



nää nu ska jag ringa och störa Robin!

Toodles!

Miss

Åh nej missade skriva första september inlägget! Oh well. Ptja igår var det en lååång dag i alla fall. Började 9.15 och slutade 17.00 sen var jag tvungen att börja med patientfallen fast jag inte orkade alls. Gjorde det ändå, för jag skulle inte ha hunnit med allt idag. Måste sätta igång snart.


Nu ska jag plugga.


Bye
RSS 2.0