:)

Imorn är det första april :).

Var på seminarie idag och vi fick både föreläsning och behövde inte redovisa uppgifterna framför alla på tavlan till skillnad från de tidigare seminarierna. Det var skönt. Fast lite tröttsamt också. När man får redovisa själv så blir man mer aktiv ju.

Snart ska jag ta mig ner till tågstation för att möta upp min Robin :)

30/3

Shit snart har hela mars gått!

Har gjort seminarieuppgifter, kollat på ugly Betty och tränat på ett core-pass idag. Imorn är det dags för min en-dagar-i-veckan-lektion igen. Wee. Det blev riktigt klart väder här i Uppsala vid 16.00 tiden. Riktigt vårsoligt :D. Åh vad jag längtar tills våren verkligen blommar ut. Längtar till maj då jag får komma in i skollivet igen och för sista gången, för sen är det ju Mölndal som gäller. Undrar hur det blir, om jag kommer få jobba som anställd där ( = inget jullov :O ). Det stod i alla fall på mailet från han på AstraZeneca att jag skulle vara som en anställd där... vi får väl se.

Snart 22.00

Idag har jag läst, tittat på serier, varit på afrodans och fått min tv såld. Jepp nu står det tomt där på min rumskompis tv-bänk. Lite tråkigt att den är borta nu :(. Jag kände att jag ville kolla på en sista film på den, så det gjorde jag till frukost. Det blev "Pianot". När jag gick på pianolektioner så fick jag lära mig en av låtarna därifrån, nu har jag även sett filmen.
Ska nog lägga mig nu... Imorgon blir det göra seminarieuppgifter...

Delta du med :)

27:e mars

Kom ihåg att det ändras till sommartid imorn!
Idag har jag slöat hemma. Har läst lite men det har gått segt men jag har hela söndagen på mig att läsa också så idag kan jag nog slappa resten av kvällen. Min tv kommer försvinna imorn. Det är en som vill köpa den. Trodde inte att någon skulle nappa så fort, så det blir ingen nyhetsmorgon för mig mer :(.

Igår var det som sagt cocktailparty. Det var kul :). Det var dessutom firande av Lina som har fyllt 26. Vi hade det trevligt alla blev jättetrötta mot tolvslaget, runt halv ett gick vi hem för att sussa. Jag ville dock höra Robins röst innan jag la mig. Känner alltid att jag vill höra hans röst eller bara prata med honom strax innan jag försvinner in i drömlandet. Som jag utlovat kommer det lite bilder.

Fredag!

Har pluggat idag och handlat mat på ica maxi så jag fick en liten cykeltur :). Ska hoppa in i duschen snart sen blir det cocktailparty! Yay. Blir kul med lite socialt umgänge efter att bara få sitta hemma i sin ensamhet och plugga. Lite tråkigt tycker jag det är att jag inte går dubbla kurser nu. Tråkigt att jag var tvungen att ta bort tre kurser bara för den här kursen jag går nu som håller på i tre månader... Men men, jag vill ju inte ta vatten över huvudet. Kan säga att jag längtar till sista kursen för terminen i alla fall. Slutar för övrigt 3:e juni! Går till 16.00 den dagen sen är det slut på Uppsala... Sad yes. Måste plugga på egenvården till sommarjobbet på apotek i slutet av maj också. Måste ju göra egenvårdstestet innan jag får börja jobba. Sen är det dessutom flytt som jag måste tänka på. Jag har lagt upp tv:n på blocket och det är en intressent, så vi får se om hon köper den. Sen måste jag sätta upp annons på min säng också. Det gör jag nog lite senare så jag har säng att sova på... Ska faktiskt bli skönt att börja om på nytt sedan även om det är lite sorgligt. Nää nu drar jag, tar med kameran så ni kanske kan få sen nån bild från cocktailpartyt.

Bye så länge och ha en bra helg!

Blabla

Så nu har jag kommit hem från seminariet och hunnit spela en patiensduell med Robin. Blev dissad av både honom och Sandra på msn :P. Sandra skulle komma tillbaka om cirka en timme och Robin vill kolla klart på sin film, så jag får väl helt enkelt sitta här och blogga då.

Avbokade aerobics. Vill nog gå på step-passet imorn istället. Då får jag anledning att ta mig ut imorn istället när jag inte behöver ta mig till skolan. Shitbra!

23/3

Idag är det tisdag och jag har roat mig med att skriva klart inlämningsseminariet och läst fem sidor till nästa seminarie innan jag tröttnat och nip tuckat resten av dagen. Jag har dock varit duktig och tagit mig ut på en promenad ute i det tråkiga vädret. Just det det är snöblandat regn, hur mumsigt som helst. Imorn så är det dags att ta sig till skolan för seminarie igen, var ju två veckor sedan så det känns som jag haft jullov.

Tillbaka till plugget

Gick upp halv sju idag och trallade runt lite innan jag började med seminarieuppgifter klockan 8. Bläää, kändes tråkigt att börja plugga igen efter lite break från plugget. Det gick dock bra. Har hunnit med alla uppgifterna så imorn får jag titta igenom Annas anteckningar från seminariet jag missade och rätta mina eventuella fel så jag kan lämna in dem.

Jag är dessutom 900 kronor rikare för idag fick jag min bäddfåtölj såld. Fan vad tomt det blev i vardagsrummet efter den. Egentligen är jag väl inte alls något rikare för Försäkringskassan ska ju ha tillbaka 3033 kronor av mig. Enligt dem skulle jag inte alls fått något bostadbidrag år 2008 så jag får betala tillbaka allt plus avgift på 88 kronor. Så jag är väl back en hel del i pengar nu. Blää. Tur att jag har så jag klarar mig...

Nää snart måste jag fixa middag för ikväll bliri det aerobics!

Åre-resan

Jaa, nu har jag varit med om Åre-resan med familjen Smedbäck och åkt skidor så hela kroppen har värkt. Ska sammanfatta precis allt så ska jag dessutom bjuda på lite bilder som jag fått ta av de som hade kamera med sig :)

10/3: Jag åker mot Robin, tycker att tågresan tar evigheter. När jag väl når Skövde tar jag bussen mot Skara, där jag sitter osäker på var jag ska hoppa av. Tittar ut efter en rondell där jag skulle trycka på stopp-knappen efter instruktion från Robin, ser rondell, trycker stopp, fel rondell men det ordnar sig ändå. Ser Robin och blir varm om hjärtat.

11-12/3: Robin på skolan, sitter hemma och läser på organisk kemi, väntar på att Robin ska komma hem. Får göra ett roligt personlighetstest där det visar sig att jag är ett så kallat "nav". Flexibel person kort sagt.

13/3: Åker tåg mot Vingåker till Robins föräldrar

14/3: Slöar hemma, bakar Robins favoritmuffins, pepparkaksmuffins. Spelar Settlers med Robins bror och kompis.

15/3: Upp klockan 06.00, ser till att allt är medpackat. Väntar på att Robins bror, hans flickvän och kompisen kommer och hämtar oss för bilresan till Åre. Kl: 7.20 kommer de äntligen och vi är på väg. Vid halv fem-tiden når vi äntligen Åre och lastar av sakerna i Åre, slappar resten av dagen.

16/3: Första skiddagen! Tar på mig pjäxor som inte är snälla mot mina ben och sätter på mig skidorna. Har Robin stadigt nära mig hela dagen. Åker ner för min första branta backe sedan Säfsen i januari förra året. Misslyckas med att svänga stora svängar och åker ner i rasande hastighet, kommer till en liten kulle och det hela slutar med att jag skriker till och åker upp i luften, faller ner och tappar skidorna. Klarar mig oskadd med lite värk i kroppen. Blev skiträdd och ville bara sitta i backen och inte röra mig mer. Men efter lagom mycket tröst från Robin vågar jag mig på att åka igen.

17/3: Sista skiddagen för mig då jag bara köpt liftkort för två dagar. Åker, ser en backe, tvekar inte och klarar av de stora svängarna galant. Kände mig duktig och fortsatte med ett leende resten av dagen. Robin stannade kvar vid min sida hela denna dag också :). Min söta cupcake :). Till kvällen gick vi till Broken, en restaurang, och käkade middag.

18/3: Killarna i sällskapet åkte skidor idag medan tjejerna stannade hemma. Jag och Hannah hade bara köpt för två dagar och Robins mamma Anette hade skadat sitt ben :/. Så vi var hemma, gick runt lite i Åre och slöade. Vilade upp kroppen helt enkelt.

19/3: Städning i stugan och hemresa. 9.20 började färden och ca 20.30 var vi hemma igen. Blääää. Lååååång resa.

20/3: Slödag, kortspel, lärde Robins föräldrar Settlers.

21/3: Tågresa hem till Uppsala igen.


Jaa det var allt. Hade det kul i Åre, på dagarna var det skidåkning och kvällarna var det kortspel eller Settlers. Fan jag vill åka mer skidor! Vill lära mig att åka bättre.

Här kommer lite bilder från resan :)


Åre!


Stugan vi bodde i

Jag är längst till höger

Restaurangen Broken, jag har en hamburgare i handen

Kortspel var det som gällde som kvällsaktivitet

När pojkarna var ute och åkte

Robin får en fin tofs

Fin liten lock efter tofsen på Robin

 

 

9/3

Imorse hade jag telefonkonferens med mamma, bror 1 och bror 2 över skype :P. Föräldrarna åker iväg till Kina idag. Hoppas det blir trevligt för dem. Har hunnit packa inför min trip till Robin och Åre, fan vad mycket packning det blev. Jag har aldrig tidigare behövt packa så mycket. Det är ju för tretton dagar och jag har packat för högst en vecka tidigare. Äntligen får jag träffa min fluffiga Robin igen ^_^. Blir tungt att rulla väskan... Tåget går om två timmar. Ska hoppa i duschen efter det här. Har hunnit vara på seminarie idag också och lyssnat på andras redovisningar. Soft att bara sitta och lyssna denna gång. Nää nu drar jag. Uppdatering kommer nog bli låg de nästa dagarna!

Bye for now!

sött :)

 

Vilken tur att de större inte äter upp de mindre :P

8/3

Hallå där, var ett tag sen jag skrev här. Kan ju uppdaterna vad jag gjort de dagarna jag inte skrivit nåt.

5/3: Var på stan, köpte lite grejs, en tröja till mig som var jättefin :). Det var en Sonia Rykiel-blus det ni ;). Mot kvällen förberedde vi lite gott snacks som vi skulle ta med till Lina som fyllde. Där var vi med tårta, chips, grönsaksstavar och dipp till. En glad Lina öppnade och vi sjöng för henne, sen snackade vi om massor och senare blev det spel, Settlers och Carcassonne. Det var kul, mot halv ett tiden gick vi hem.

6/3: Seg dag, var jättetrött, hade sovit jättelite men jag gjorde seminarieuppgifter hela dagen. Sen tog jag en promenad för att röra på mig lite. Det kändes skönt att få röra på sig, kände hur det blev kallare och kallare, samt mörkare. När jag kom hem igen så tappa jag upp ett varmt bad. Det var jättevarmt så jag var tvungen att ha i kallt vatten för att jämna ut det haha. Såg hur röda mina lår var efter den kyliga promenaden. Det var superskönt att ta ett dopp, låg nog där och blundade ett tag. Man blir rätt förstörd efter för lite sömn så det var bra med promenad och ett varmt bad. Blev dock översvämning i badrummet när jag släppte ut vattnet igen hehehe...

7/3: Hmm fortsatte göra seminarieuppgifter, blev klar till lunchen så jag slappade resten av dagen :). Har ju hunnit kolla på många avsnitt av nip tuck :P. Tog en promenad mot ica maxi och köpte lite grejs med Robin i öronen. Ja jag pratade med Robin på vägen :P

8/3: Idag! Tvättade kläder, läste tio sidor ur organisk kemi-boken, skrev över seminarieuppgifterna till annat papper som jag kan lämna in senare och slöade framför nip tuck :P. Har hunnit till femte säsongen hahaha.

Ser ut som jag kan få en sista minuten till Robin! \(^_^)/ Sen ska vi vara med varandra i 13 dagar :D.

4/3

Spelkvällen igår var trevlig. Efteråt var det bara jag, Anna och Lina kvar, vi spelade en omgång Settlers sen så pratade vi bara efteråt. Kollade upp personer på facebook, kollade gamla bilder och så vidare.

Gick upp runt 7.20, måste ju komma igång med plugget snart... På fredag har jag sparat ihop mindre sidor så jag får lite ledigt också för att sen dra igång med seminarieuppgifter hela helgen och måndag också om jag inte hunnit klart. Sen blir det åka till Robin och ledigt fram till 21 mars :). Ja jag kommer nog läsa på lite när Robin är borta om dagarna men sen är det ledighet och skidåkning som gäller ;). Hoppas jag inte faller och skadar mig!

Kollade lite snabbt hur examenssymposium ser ut. Då jag ska redovisa mitt exjobb vill säga. Blev lite nervös. Ska ha redovisning med poster och sånt. Läskigt! Alltså det där med redovisning är ju aldrig kul men jag är glad att jag inte har sån scenskräck att jag inte vågar alls. Visst känns det nervöst men jag skakar inte precis när jag väl står där framme. Faktiskt så känner jag mig tryggare i mig själv för var gång. Som i fredags då jag fick redovisa min halvtimmesredovisning alldeles själv. Det gick super, jag ruschade inte utan tog det lugnt. Redovisningen jag hade med Matilda i farmakoepidemiologi-kursen är jag också stolt över. Där roade vi åhörarna till och med.

Nu har jag satt upp annonser för bäddsoffan, hoppas nån köper så jag slipper flytta den. När jag blir klar med studierna och har råd så ska jag köpa nya fina möbler :)

What time is it? Time for study!

Onsdag 3/3

Har läst idag som vanligt. Det gick bra faktiskt, har antecknat vid sidan av så det blir bra det här. Ska på spelkväll senare, rättare sagt om fyra minuter men man behöver ju inte vara där i tid hehe :P. Har pratat om flyttande med min nuvarande sambo Anna. Hade ju tänkt mig en lugn flytt under juni månad men om hon får lägenheten hon står i kö för så blir det utflytt redan vid slutet av maj. Blä då måste jag bo hos nån de sista dagarna. Men men det positiva är ju att jag slipper betala för juni månad också. Så det är ju bra. Så nää nu ska jag nog diska och byta om.

2/3

Shit redan 2:a mars. Har hunnit sticka färdig vantpar nummer två idag. Läst och kollat på nip tuck har jag gjort idag. Om 40 minuter ska jag cykla till träningen. Det blir step den här gången.
RSS 2.0