Shake it sch sch shake it shake it!

Har just kommit hem från ett superroligt aerobics-pass. Det var team, två ledare som hade passet. Den ena som var gäst hade värsta latinorörelserna = mycket höftrörelser. Haha det var lite svårt att få till höftrörelserna först men sen när jag slutade tänka på det så gick det bättre. Det var jättekul, ville inte sluta.


Idag har det varit en kort dag. Det var bara grupparbete idag och min grupp var typ klara i fredags, idag skulle vi bara sätta ihop allt och finslipa lite så vi blev klara efter en timme egentligen men drog ut det till två timmar. Kändes ju lite tråkigt att man tagit sig ända till skolan och sen bara åka direkt hem sen. Imorn har jag sovmorgon :). Börjar 13.15

Sista veckan :'(

Nu är det sista skolveckan innan sommarlovet. Det är blandade känslor, jag längtar ju till sommarlovet för att slippa den här jobbiga kursen men sen är jag ju inte kvar i Uppsala längre :(. Dock så kommer jag ju vara här första dagen efter sommarlovet och sen en vecka under mars och maj nästa år. Så än är Uppsala inte över.

Slutar tidigt idag. Najs

Slöardag?

Mmm idag låg jag och drog mig länge i sängen. Det kändes så skönt att inte behöva cykla till skolan för att sitta framför datorn med övningar i tusen timmar. Gick dessutom och la mig strax innan 22 igår så jag har fått sova ut. Ändå känner jag mig så seg. Det tär verkligen att sitta framför datorn hela tiden. Vi är ju tvungna att använda hjärnan fullt ut också. Jobbigt men nu är det äntligen helg. Jag har packat ner alla tallrikar och glas nu. Har plastglas och -tallrikar framme hehe :P. Nu är det fan inte långt kvar. Sen är det ju dags för mig att plugga egenvård... Det blir nog lite skoj, egenvård är faktiskt lite intressant. Lär sig själv lite hur jag ska göra när jag är sjuk eller ont någonstans. Hahaha ville just trycka på Ctrl + S. Sparafunktionen XD. Japp, har suttit massor framför datorn :P.

Äntligen helg!

Efter en lång och alldeles förjävlig vecka, där jag inte orkat ta mig till skolan egentligen, är det äntligen helg. Fyfan vad jag kommer slöa! Mja, kommer ju packa och hålla på så helt slött blir det inte, skulle nog förmodligen blivit för rastlös med mer än en sysslolös dag :P

Onsdag 26/5

Låååång dag idag. Fyfan, det är inte lugnt heller. Utan det är övningar och presentationer hela tiden! Fan längtar faktiskt lite till lov. Även fast jag kommer sakna Uppsala-livet så vill jag faktiskt bara hem och softa nu. Hade bokat aerobics idag också. Kände verkligen inte för att gå och träna efter en lång dag, var alldeles seg och trött i kroppen men jag åkte i alla fall, dels för att jag inte hann avboka, dels för att jag kände att jag var tvungen att pusha mig själv eftersom det snart inte blir någon träning alls på ett bra tag. Så jag är lite stolt över mig själv :). Usch och fy börjar 8.15 imorn också... Ska nog strax lägga mig...

Måndag igen

Igår var vädret tråkigt men tur hade vi med vädret i lördags till fotbollsgolfen! Haha det var faktiskt rätt roligt, gick bra för mig särskilt mot slutet :). Det tråkiga var att det fanns mycket mygg där så jag har mina första myggbett för detta år. Jag har bilder men jag avvaktar med att lägga upp dem tills jag fått bilder från andra där jag är med också :P.

Idag började jag 10.15 och slutade vid 12. Det handlade om att leda en diskussion, vi fick först diskutera i smågrupper sedan i en gemensam stor grupp. Jag fick vara gruppledare haha. Det var väl trevligt, fått lära mig att jag ska vara partisk vilket jag råkade inte vara :P. Annars tyckte de att jag var en bra gruppledare som lät alla prata lika mycket. Usch ser inte framemot resten av veckan... 8-17 resten av veckan... Yay...

Jag har hunnit packa lite i helgen iaf, packade lite glas och porslin imorse också. Usch vad tråkigt det känns. Jag är ju hur glad som helst att jag fått exjobb på AZ men jag kommer ändå sakna allt här... Det kommer bli nyttigt iaf, får lära mig nya ställen igen och nya människor.
Svårt är det att hitta lägenhet. Har anmält intresse till tre olika, två fick jag avslag för så nu får vi se på den tredje. Det är inga optimala ställen jag sökt till men jag måste ju bo någonstans.

Ska till skolan igen sen, det är praktikinfo. Ska bli spännande att lyssna på vad de har att säga i och med avregleringen av apoteksmonopolet. Har ju praktik nästa vårtermin, vi ska få välja minst 100 olika apotek att praktisera på. Sedan lottas man. Tänk att få sitt hundrade val? Något ställe man verkligen inte hade hoppats på... Oh well shit happens. Det blir ju spännande det. Val från 1:a till 15:e september är det. Finns en lista man kan kolla på redan nu, på vilka ställen man kan få praktik på. Hallå, seriöst, ska jag välja minst 100 av de där? Svårt!!!

Fotbollsgolf?

Jajemen idag ska jag minsann få prova på fotbollsgolf. Ska bli spännande. Det var Karros förslag och givetvist hakar jag på det :). Så jävla fint väder det är ute, får inte gå miste om det :D. Kommer eventuellt med bilder senare.

Mentorspub

Jag har aldrig varit på mentorspub så jag passade på idag när det bjöds på grillning :P. Det bjöds på potatissallad, sallad, varmt bröd och en smaskigt grillad kotlett. Efter maten gick vi upp på översta våningen och spelade trivial pursuit. Haha, jag är ju inte så allmänbildad precis men jag och Linda som var i samma lag lyckades gissa rätt på två frågor så vi fick två tårtbitar och kom på delad etta med två andra lag. Vi avbröt mitt i eftersom det började bli sent.

Imorn är jag ledig, eller rättare sagt, jag kommer få sitta och skriva på mitt arbete. Den är i och för sig redan klar egentligen men jag måste nog checka mer innan jag skickar in. Det blir även Hipp Hipp kväll hos Karro och innan dess ska jag på step-pass. Najs eller hur?

Har kollat klart på legend of the seeker. Japp den har jag kollat på faktiskt. Innan jag började kolla på den så trodde jag den skulle vara sådär töntig som Xena krigarprinsessan. Den var faktiskt ganska töntig men inte lika B som Xena. Jag fortsatte kolla iaf :P. Det finns två säsonger och jag har kollat klart första. Sista avsnittet var spännande faktiskt :P.

Nää nu ska jag fortsätta prata med Robin som ringde mitt i allt :P.

Toodles!

18/5

Ja, helgen var kul men nu är det dags för superlånga dagar igen. Var i skolan från 9 till 17.30 idag. Hade grupparbete och föreläsningar. En i min grupp är ju lite dålig på att ta kritik så det känns ju sisådär att jobba ihop med denna person. Tur att vi är tre i alla fall så jag har någon att luta mig mot.

Ja annars har jag lekt med Robin i helgen, vi har spelat massor med super mario på hans Wii. Sen har det varit kortspel som vanligt och dop var det på söndag. Det var högmässa på dopet också så vi fick lyssna på psalmer och sång. Jag sjöng med lite :P

Trädgårdsfesten var rolig, tyvärr var jag inte med på släppet för jag skulle ju med ett tidigt tåg dagen därpå. Bilder nedan!

Jag :D

Bålen jag gjorde till förfesten, den var goo

Mina gäster på förfesten

varmrätten, den var mumsig

blommor

Manskör

Efterrätten, citronpannacotta

En jag satt bredvid

Redo

Nu har jag förberett mig för förfesten innan sittningen. Inväntar på att göra iordning bålen. Vill inte göra den för tidigt så det blir helt sunkigt innan alla kommer. Kommer börja med den nu efter inlägget. Jag har gjort mig fin också :). Tycker det är skoj att göra sig fin för något event hihi. Hoppas att kameran inte dör mitt i så jag missar att få fina bilder! Nee nu ska jag fixa iordning resten innan gästerna kommer!

Ha en bra helg!

Spelkväll/Lindas firande

Igår var jag och några av tjejerna hos Lina, inväntade Linda och sen när hon kom sjöngs det för henne och hon fick sina presenter :). Jag hade bakat cupcakes till kvällen. De blev lite misslyckade då jag inte hade så stabilia formar och sen så har jag lärt mig att frostingen inte ska på långt innan de ska ätas. Strösseln som jag hade som garnering flöt ut i philadelphiaosten...

Kvällen fortsatte med spel (Jag vann en av två gånger!) och prat. Vid ett-tiden på natten gick alla hem. Det var kul. Vi fick se Lina och Alans marsvin, de var sååå gulliga. Pep hela tiden gjorde de också. I bring you some pictures down here!




Jag fick hålla i Spud :)

Ikväll är det trädgårdsfest. Jag håller i förfesten så jag måste införskaffa lite grönsaker till grönsaksdip och lite vin till bål :). Blir nog bilder från kvällen om jag inte glömmer kameran :)

Hemarbete

Ja långa skoldagar har jag minst sagt. Igår trodde jag att jag började 8.15 men jag började en timme senare... Gick sen till 17.30 ungefär så det var ju lång dag.

Imorn blir det tjejkväll, på fredag blir det sittning, lördag ska jag färdas mot vingåker och på söndag är det dop. Ja annars har jag inte så mycket för mig :). Har en uppgift att göra hemma så det blir lite hemarbete under de närmsta dagarna.

Nä nu måste jag byta om till träning.
Todelu på dig

Måndag 10/5

Ja, dålig uppdatering, jag vet. Saken är inte att jag inte haft tid. Jag har ju som sagt en kurs där det är långa dagar men ingen "hemläxa". Jag har varit ledig sen lördags. Börjar skolan igen imorn. Har inte haft något att göra, blivit rastlös och gör mindre saker av det på grund av rastlösheten. Har ingen lust att göra något. Men jag har i alla fall börjat packa mina saker. Har packat kläder jag inte använder, slängt vissa av dem i en påse för donation samt packat mina kursböcker. Ville skaffa kartonger från ICA idag men varken ICA Väst eller ICA Maxi hade några. De har sönder dem direkt... Men jag får komma tidigt på torsdag morgon och hämta. Det var ett tips från dem i alla fall.

Har varit på aerobics idag också. Det var skitskoj :D. Roligt pass var det, ville inte sluta. Nu sitter jag här i helt ren och nyduschad :)

Imorn blir det redovisning igen, gick bra i fredags förresten, man fick feedback från sina "åhörare" och jag fick bara positiva kommentarer så det kändes helt okej. Med tanke på alla tusentals redovisningar jag gjort så vet jag ju hur man redovisar if you know what i mean ;)

7/5

Så, det är redan fredag. Najs, veckan har gått snabbt tycker jag. Kanske beror på att jag gått i skolan långa dagar? går till 16.00 idag men kanske slutar tidigare eller senare, vi har grupparbete så det vet jag inte. Sen ska jag hinna gå på danspasset 17.00, på kvällen blir det spelkväll :).

Dagens woho

JAG KLARADE TENTAN :D.


Jajemen jag klarade minsann tentan i organisk kemi, den som det var 22,5 hp på som jag gick och oroade mig ända sedan förra veckan efter tentan. Ååååh jag är sååååå lättad. Tänk om jag hade missat de poängen? Faaan vad jag är glad :D

Edit: jag har inga tentor kvar att göra, det var min allra sista :D

reunion

Känns sorgligt att alla splittras snart men vi har pratat om återförening vart femte år efter splittringen så den första blir 2015 :P. Har massor planerat helgerna framöver. Fan och jag måste ju börja packa också. Uuusch, får börja med att rensa kläder denna helg.

Jag går i skolan igen!

Jajemen, jag hade kursstart för den nya kursen idag och det är schemalagt alla dagar och inte är de korta heller! Känns väl helt okej, har ju trevliga personer att umgås med i kursen så det är helt okej. Kursen verkar helt okej den med. Man ska inte behöva plugga efter skolan så det är ju bra, dock så har jag förberett en femminuters powerpoint-presentation som vi ska ha på fredag. Ämnet var valfritt och efter lite om och men så tänkte jag prata lite om retrosyntes. Lite kemi alltså. Har skrapat ihop en ppp-redovisning till den så jag får väl träna på det under veckan. Lite hemmarbete är det allså men det var inte jobbigt precis. Jag har ju faktiskt varit med om värre.

Tänkte ta mig på en sista sittning i Uppsala. Trädgårdsfesten heter den. Missar två dagar med Robin då men det är ju sista chansen för mig. Har ju bara varit på en sittning tidigare så det här får avrunda det hela. Får helt enkelt åka tidigare dagen efter för att hamna i Robins armar igen :).

Imorrn börjar jag 9.15. Wow, tänka sig att jag går i skolan igen efter tre-månaders hemmasittande haha!

2 maj

Så var det redan maj. Idag vinkade jag av Robin :(. Gick sen hem och tvättade samt städade för att få bort lite ensamtid. Jobbigt att vara själv igen när man varit tillsammans med någon så länge. Men kommer vänja mig igen efter ett tag...

Valborg var iaf trevlig. Hann med allt jag skulle hunnit med. var på champagnefrukost på Pharmen, drog ner för att kika på forsränningen, dock var vi lite slöa och satt på gräset hela tiden men i såg iaf två båtar. Vi drog sen till ekonomikumparken för lunchpicknick och kollade på mösspåtagningen vid tretiden. Sen vandrade vi hemåt och grillade med kubbspel på kvällen. Tog jävligt lång tid att grilla. Det var alldeles för varmt på grillen jättelänge så jag kände hur jag blev hungrigare och hungrigare. Till slut fick jag mat i magen och blev glad igen. Efterfesten var hos mig och Anna där jag vann på twister och en gång i settlers :D. Kan bjuda på lite bilder från dagen.

Jag och Linda. Anna klagade på att jag såg sur ut på bilder så då visade jag att det var sant

Det dracks champagne!

Robin och Erika satt mitt emot mig

Här ler jag iaf

Robin ler han med

Från vänster, Erika, Linda, Dano, Robin och jag

:)

Grilldags och kubb, super jag?

Vi lekte med en boll

Twister time!

 

Jag hade kul :)

 

RSS 2.0