tenta över, dags för valborgsfirande!

Tentan, jadu, den var jobbig, jag hoppas hoppas verkligen att jag klarade mig... Satt ut hela tiden, sex timmar tenta alltså. Var kissnödig  när det var två timmar kvar men höll mig. Kände att jag inte hade tid för det, plus att läraren var tvungen att följa  med och vänta på en... Pinsamt ju :P.

Aja inget jag kan göra åt nu, förhoppningsvis är det färdigrättat till nästa vecka så jag vet. Vi är ju bara 7 studenter i denna kurs så det ska ju inte ta alltför lång tid. Det som kan dröja är att det är flera olika lärare som ska rätta.

Idag är det valborg! Om en kvart ska Robin upp också, varför jag är uppe beror på att jag inte kan sova. Vi ska gå till Pharmen kvart över sju så vi hinner till frukosten som börjar åtta. Den här dagen kommer bli lång och vi kommer gå mycket idag! Blir skoj!


Förresten, jag är ledig! Ledig fram till 3:e maj! Wohoo inget plugg tills dess!

Våren är här

Oj här har jag inte skrivit på ett bra tag. Detta beror troligen på tentaplugg och en söt Robin.

Jajemen det är dags för tenta på torsdag så jag pluggar på för fullt. Usch jobbiga övningstentor var det. Tog ju tusen år att få klar en. Tur att vi har 6 timmar på oss. Hade nog hellre velat ha uppdelad tenta. Den består av en A och B del och kursansvarig har satt ihop de till en stortenta. Blä...


Snart valborg! Planerna blir valborgsfrukost på Pharmen, ner till stan och kolla forsränning, till ekonomikum för picknicklunch, kolla mösspåtagning, hemåt för att vila upp lite och tillsist grillning på kvällen med kubb och eventuellt brännboll :)

Längtar tills tentan är över så jag slipper pluuggaa!

SJ suger

De har onödigt dyra biljetter, de billigare som ska finnas är alltid slutsålda eller "Finns ej". Jag tycker inte om SJ

Ask är tillbaka!

Annas katt är tillbaka nu! Glada besked :D

Hellu

Ah igår var jag på mitt första träningspass sen två-tre veckor. Det kändes bra men samtidigt så kände jag att kondisen inte var på topp. Svettades jättemycket på afropasset, brukar bara svettas så mycket på aerobics- och step-passen annars. Det var kul :) Har längtat efter afropasset.

Fick just höra att Ask är borta, min rumsskompis katt... Han har varit borta sedan lördagskväll. Hon brukar alltid ta in honom efter ett par timmar ute men denna gång hittades Ask inte... Får hoppas att han bara gått lite vilse och inte blivit överkörd eller något sådant... Blir ju ledsen jag med, han har ju varit som ett litet syskon till mig som jag kramat och mobbat.

Imorn är det äntligen det sista seminariet. Sen ska jag dra till Robin igen :).

Torsdag

Idag ska jag hem till Uppsala igen, för egentligen skulle seminariet vara imorn men läraren kunde inte (som vanligt) så den är framflyttad till tisdag. Jag har ju dock redan beställt tågbiljett hem... Det gör inget då får jag komma hem och gå på friskis och svettis igen :). Var ett tag sedan. Diss till läraren att jag får åka till Robin senare...

Var och promenerade idag och gick lite vilse. Hahaha vilse i Katrineholm där jag är uppväxt, lite skrattretande faktiskt. Jag var ju inte vilse egentligen, jag visste ju var jag var, såg vattentornet och allt men det var massor med hus och sånt ivägen så jag kunde ju inte ta någon fågelväg hem. Blev en lång promenad i alla fall. Helt trött i benen är jag. I helgen blir det lite skoj med tjejgänget igen så den för tidiga tågbiljetten tillbaka till Uppsala är inte all wasted.

Ny mobil?

Egentligen behöver jag ju inte en ny mobil, min fungerar hur bra som helst. Är ju ändå lite sugen på en ny mobil efter fyra år... Har kollat runt länge nu, en som jag är lite intresserad av är Sony Ericsson Xperia X10 mini pro



Den finns i rött också, så ja vad säger ni? Rött eller svart? Den kommer till Sverige under andra kvartalet sägs det så jag får vänta tills dess.

Tentaplugg

Ja jag har suttit och tentapluggat idag. Är faktiskt redan klar, det går snabbare än jag förväntade mig, trodde det skulle ta hela dagen men nej. Beror kanske på att jag gjort seminiareuppgifterna tidigare och faktiskt har facit i handen. Men jag sitter inte instängd hemma, jag tar faktiskt promenader emellan också så oroa er inte. Måste ju hinna njuta av våren som äntligen tittar fram. Imorn ska jag dra hem till Uppsala igen. Har ju sista seminariet på fredag innan det är dags för att verkligen börja tentaplugga, jag hann ju klart med mina seminarieuppgifter tidigare så jag har redan börjat pluggandet... Hoppas det går bra.
På fredag ska jag även till Karro för en Hipp-hipp-kväll så det blir skoj :).

Hola

Jaaja jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här, sluta klaga :P.  Har varit upptagen med Robin och plugg i stort sett. Nu är jag i alla fall i Katrineholm för en snabbvisit hos föräldrarna, de har ju som sagt varit i Kina.

Ja, ska strax börja med tentaplugget :(. Blev klar med seminariet till fredag redan igår så jag kan lika gärna börja plugga till tentan som är 29:e april. Blir min sista tenta :O. Japp för sista kursen efter denna har ingen tenta. (skönt) Det är dock inlämningsarbeten och muntliga redovisningar hela tiden. Ååh vad jobbigt, tentaplugg igen, har ju sluppit göra tenta ända sedan omtentan i januari... Bläääää.
RSS 2.0