140223

Igår på väg hem så fick jag en väska i huvudet. Det var en kille som slängde upp sin väska på sin axel och slog till mig. Blev chockad, jag tänkte vem fan är det som slår mig i huvudet? Tittade mot honom och fick ögonkontakt. Han bad inte om ursäkt utan låtsades som ingenting. Allt jag kunde göra var att muttra fram ett "Ursäkta kanske". Blev arg i efterhand. Skulle sagt åt honom att hon skulle be om ursäkt. Men så är det alltid. Kommer alltid på sådant i efterhand. Förresten så verkade inte mitt inlägg om klättring ha kommit med. Men hursomhelst så var jag och Robin och klättrade förra lördagen. Vi var på Karbinklättring ute mot Älvsjö. Fick gå en bit efter att vi tagit oss till Älvsjö station. Långt söderut var det! Daskigt väder var det då också. Som nu. Det snöade för två dagar sedan men nu är allt borta nästan. Klättringen hade Robin fått i födelsedagspresent förra året och det var två timmar. Då trodde jag att vi skulle få instruktioner först i nån halvtimme kanske men instruktören band fast mig och så var det bara att köra. Okej sa jag och började klättra. Det var läskigt faktiskt. Robin tyckte det var hur skoj som helst och blev som en liten pojke igen.

140223

Heej på er. Nu har jag inte bloggat på länge än men det är svårt. Jag är så lat. Men här kommer ett youtube-klipp på beauty-gurun Bubzbeauty som jag brukar följa. Det var så fint. Hon berättar för sin make om att hon är gravid och jag blev så glad och rörd av detta.

140215

Igår hade jag och Robin en mysig middag och gick på bio för att se Hundraåringen. Den var rolig. Jag skickade ett chokladhjärta till Robins jobb och jag fick en liten bok som han hade skrivit. Nu är vi på väg för att klättra. Gav Robin det i födelsedagspresent. Får se hur det går. Har aldrig gjort det förut.

140202

Jag får dåligt samvete. Vill ju gärna skriva på bloggen varje dag men är lat och orkar inte. Har iallafall hunnit vara i Finland jobbrelaterat för att delta i en inspektion på ett företag. Det var kul. Har aldrig varit i Finland. Kallt var det, -15 grader och det var tydligen inte alls kallt enligt finskarna... Vi hann gå på stan en sväng. Många svenska butiker dock var det inte så mycket svenska som de kunde som jag hade trott. Beror nog på vart i Finland man är. Vi var i Tampere. Åt ren på en restaurang och sen flög vi hem på kvällen. Smidigt att bo nära Arlanda :). Har äntligen kommit igång med träningen igen. Step på Friskis och svettis. Har gått måndag och torsdag. Torsdags passet går tyvärr sent så jag hade planerat att komma hem sent i torsdags men i torsdags hoppade jag över nedvarvningen och tog mig snabbt till tåget. Jackan blev svettig... Men skönt att komma hem tidigare. Denna helg är det kinesiskt nyår så jag åkte tåg hem till föräldrarna. Var busig och åkte på ungdom hehe. Var nervös när de skulle kika på biljetten. Nu ligger jag i soffan och är sjuk igen. Kände det igår kväll redan... Suck jag var ju nyss sjuk... Får se hur jag mår imorgon. Vill ju inte sjukanmäla mig igen... Här kommer lite bilder på nyårsmaten





RSS 2.0